به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، جلسه شورای توسعه قرآنی کردستان صبح امروز در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این مراسم اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه های ما این است که بتوانیم قرآن را در مدارس و دانشگاه ها بیشتر معرفی کنیم و فرهنگ قرآنی را در آنجا نهادینه سازی نماییم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: جامعه ما به عنوان جامعه قرآنی شناخته می شود بنابراین باید به سمت آموزه های قرآنی حرکت کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی بیان کرد: محافل قرآنی با هیئت های قرآنی شروع می شوند بنابراین باید حمایت ما از هیئت های قرآنی بیش از پیش باشد.
وی یادآور شد: باید در هر مسجدی یک دارالقرآن برای فعالیت های قرآنی وجود داشته باشد و خوشبختانه طبق آمار موجود ۲ هزار مسجد در این خطه داریم که می توانند این امر مهم و دینی را محقق کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: ایجاد مراکزی تحت عنوان خانه قرآن یک کار ضروری و یک مطالبه مهم از سوی فعالان قرآنی در سطح استان کردستان است.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی خاطرنشان کرد: از ائمه جمعه و همچنین فرمانداران شهرستان های استان کردستان درخواست داریم که موسسه های قرآنی را حمایت کنند و بازدیدهای میدانی از آنها داشته باشند زیرا این کارها باعث تقویت امور قرآنی می شود.
انتهای پیام/










نظر شما