سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۳
برگزاری جلسه خانگی قرآن محور در خرم آباد به نام شهید طاهرپور

حوزه/ جلسه خانگی قرآن محله‌محور توسط خواهران طلبه استان لرستان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و پاسداشت یاد و نام شهدا در خرم‌آباد برگزار و به نام شهید والامقام محمدباقر طاهرپور نامگذاری شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، جلسه خانگی قرآن محله‌محور امروز توسط خواهران طلبه استان لرستان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و پاسداشت یاد و نام شهدا در محله ناصرخسرو شهرستان خرم‌آباد برگزار و به نام شهید والامقام محمدباقر طاهرپور از، شادای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و با همکاری جامعه قرآنی عصر استان و حضور خانواده معظم شهید، جمعی از بانوان محله و مسئولان فرهنگی نامگذاری شد.

مؤسس این جلسه، سمیه عزیزی معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان لرستان است که بیش از۲۰ سال سابقه فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و اجتماعی در محلات مختلف شهر خرم‌آباد را دارد.

در این جلسات، برنامه‌هایی نظیر روخوانی و روان‌خوانی قرآن، تفسیر آیات و همچنین اموری از جمله تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت در غزه و لبنان، ثبت تعاونی و برگزاری مراسمات ملی و مذهبی انجام می‌شود.

خواهر شهید که از اساتید مدرسه علمیه فاطمیه خرم‌آباد نیز است، در سخنانی با استناد به خطبه متقین نهج‌البلاغه، به ویژگی‌های شاخص اخلاقی شهید از جمله تواضع، فروتنی، ایثار و حب اهل‌بیت علیهم‌السلام اشاره کرد.

در پایان مراسم، از سوی قرارگاه خاتم‌الانبیاء و بسیج طلاب و روحانیون استان، هدایایی به مادر بزرگوار شهیدطاهرپور اهدا و پرچم مزین به نام شهید به بانی جلسه خانم فرشته بیرانوند، جهت نصب در محل جلسه اهدا شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha