چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۴
مسجد باید محور ارتباط مردم با نهادهای فرهنگی و اجتماعی باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز گفت: مسجد باید محور ارتباط مردم با نهادهای فرهنگی و اجتماعی باشد و در پاسخ به نیازهای محله نقش فعال‌تری ایفا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان، نخستین نشست قرارگاه مسجد جزیره کیش با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا بی‌نیاز امام‌جمعه کیش، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی مسلمی‌فر دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه کشور، اسدالله علیزاده سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، حجت‌الاسلام حمید فتاحی دبیر قرارگاه مسجد جزیره کیش، ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه راهکارهای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در مساجد و ایجاد هماهنگی میان نهادهای دینی، فرهنگی و اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا بی‌نیاز، امام‌جمعه کیش در این نشست با تأکید بر نقش محوری مسجد در جامعه اسلامی گفت: مسجد باید محور ارتباط مردم با نهادهای فرهنگی و اجتماعی باشد و در پاسخ به نیازهای محله نقش فعال‌تری ایفا کند.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به ضرورت نگاه قرارگاهی به فعالیت‌های مسجدی اظهار داشت: قرارگاه مسجد بستری برای هم‌افزایی میان حوزه علمیه، نهادهای اجرایی و امامان جماعت است تا نقش فرهنگی و اجتماعی مسجد در جامعه تقویت شود.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی مسلمی‌فر، دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه کشور، هدف از ایجاد این قرارگاه را برنامه‌ریزی منسجم برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی مساجد عنوان کرد.

اسدالله علیزاده، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز با اعلام آمادگی این سازمان برای همکاری با قرارگاه مسجد گفت: ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد در خدمت توسعه فعالیت‌های مسجدی قرار خواهد گرفت.

در بخش دیگری از این نشست، ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی و اجرایی کیش دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره تقویت فعالیت‌های مسجدی مطرح کردند.

در پایان، حجت‌الاسلام حمید فتاحی، دبیر قرارگاه مسجد جزیره کیش گزارشی از روند شکل‌گیری و برنامه‌های آتی این قرارگاه ارائه کرد و مقرر شد کارگروه‌های تخصصی با مشارکت حوزه علمیه، دفتر امام‌جمعه و معاونت فرهنگی منطقه آزاد تشکیل شود.

خبرنگار: عادل تورنگ

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha