چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
گرامیداشت مفاخر دینی و علمی مازندران هم‌زمان با هفته مازندران

حوزه/حجت الاسلام فاضل از برگزاری نشست‌های علمی با عنوان فرزند مازندران در مدارس علمیه استان به مناسبت هفته مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، هم‌زمان با هفته مازندران و در راستای گرامی‌داشت فرهنگ، هویت و میراث علمی این دیار، نشست‌های علمی ویژه‌ای با محوریت معرفی مفاخر دینی و علمی مازندران در مدارس علمیه استان برگزار می‌شود.

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران، با اعلام این خبر اظهار داشت: هفته مازندران فرصت ارزشمندی است تا نسل جوان طلاب با ریشه‌های فرهنگی، دینی و علمی این خطه کهن آشنا شوند و جایگاه درخشان علمای مازندرانی در گسترش معارف اسلامی بیش از پیش تبیین شود.

وی با تأکید بر اهمیت پاسداشت هویت بومی و دینی، یادآورشد: این نشست‌ها که در قالب برنامه‌ای با عنوان «فرزند مازندران» برگزار می‌شود، به بررسی زندگی، آثار و خدمات علمی و اجتماعی علما و فرهیختگان برجسته حوزه و روحانیت استان اختصاص دارد.

حجت الاسلام فاضل تصریح کرد: برگزاری این نشست‌ها در هفته مازندران، نمادی از اهتمام حوزه‌های علمیه به معرفی مفاخر بومی و تقویت روحیه خودباوری دینی و فرهنگی در میان طلاب است.

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه و با همکاری مدارس علمیه سراسر استان برگزار خواهد شد تا هفته مازندران به عنوان جشن هویت و افتخار دینی و علمی مردم این دیار گرامی داشته شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha