یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴
اجرای برگزاری گفتمان‌های فاطمی در مدارس آموزش و پرورش بیجار

حوزه/ رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار خاطرنشان کرد: برای ترویج فرهنگ فاطمی بین نوجوانان و دانش‌آموزان بیجاری نیز بیش از ۱۰۰ گفتمان دینی و مذهبی در سطح مدارس دخترانه و پسرانه بیجار برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سنندج، حجت‌الاسلام جمادیانه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار گفت: همزمان فرارسیدن ایام فاطمیه برنامه‌های متنوعی در سطح شهرستان بیجار برنامه‌ریزی شده که با مشارکت هیأت‌های مذهبی و مداحان این شهرستان اجرا می‌شود و در این ایام مساجد شهرستان بیجار میزبان عزاداری ایام فاطمیه هستند.

وی افزود: حضرت فاطمه الگوی کاملی از دینداری و دین مداری است و باید سیره این حضرت سر لوحه تمام افراد و بالاخص بانوان قرار گیرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار تاکید کرد: یکی از برنامه‌های مهم تبلیغات اسلامی اجرای برنامه‌های دینی و مذهبی است و در این میان تلاش شده تا مراسم ایام فاطمیه باشکوه خاصی در سطح شهر و روستاهای بیجار برگزار شود.

حجت‌الاسلام جمادیان گفت: اعزام مبلغ به مناطق مختلف و برنامه‌های ایام فاطمیه با هدف برگزاری باشکوه‌تر نماز جماعت، سخنرانی، برگزاری مجالس عزاداری، تبیین سیره و زندگانی حضرت زهرا (س) و برگزاری گفتمان‌های فاطمی از برنامه‌هایی است که در این شهرستان اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: در ایام فاطمیه اول ۵۵ مبلغ و مبلغه به مناطق شهر و روستاهای بیجار اعزام می‌شوند و همچنین تعداد ۱۲۰ مبلغ و مبلغه بومی و غیر بومی همزمان با دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف شهرستان بیجار اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام جمادیان گفت:خاطر نشان کرد: برای ترویج فرهنگ فاطمی بین نوجوانان و دانش‌آموزان بیجاری نیز بیش از ۱۰۰ گفتمان دینی و مذهبی در سطح مدارس دخترانه و پسرانه بیجار برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha