به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان سنندج در سخنانی اظهار داشت: سفر رئیس جمهور به استان کردستان دستاوردهای خوبی در حوزه اعتبارات و پیگیری مشکلات و افتتاح پروژه ها داشت.
امام جمعه شهرستان سنندج افزود: یکی از مواردی که در این سفر قابل توجه بود سخنان دکتر پزشکیان خطاب به مسئولان استانی بود که از مسئولان خواست خدمت به مردم را جزو اولویت کار خود قرار دهند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: خوشبختانه در سفر دیروز رئیس جمهور به کردستان نماینده ولی فقیه در این استان و همچنین استاندار به صورت جدی مشکلات مردم این خطه را با رئیس جمهور در میان گذاشتند و این جای تقدیر و تشکر دارد.
امام جمعه شهرستان سنندج تاکید کرد: متاسفانه باید اذعان کرد که نسبت به آینده کشور و جامعه خود ضعف داریم و آینده نگری برای اصلاح مشکلات آنگونه که باید نیست، بنابراین از مسئولان می خواهیم که با حمایت های خود از تولیدکنندگان و کشاورزان زمینه را برای آینده ای آرام مهیا سازند.
ماموستا رستمی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائلی که باید در جامعه حل شود، این است که مدیران برای رفع مشکلات مردم تلاش خود را دو چندان کنند و در این راه هیچ گاه احساس خستگی نکنند.
ماموستا رستمی یادآور شد: خداوند متعال یکی از عبادات هر انسانی را خدمت به دیگران می داند، بنابراین امیدواریم که این مهم به عنوان سرلوحه مسئولان قرار بگیرد.
امام جمعه شهرستان سنندج گفت: مسئولانی که عمر خود را وقف خدمت به مردم کرده اند نامشان برای همیشه در تاریخ ماندگار خواهد شد بنابراین مسئولان ما نیز باید از زندگی این عزیزان الگو بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: از خداوند متعال می خواهیم که امنیت و آسایشی که امروز در کشور حکمفرما است، همچنان استمرار داشته باشد و آتش فتنه و تفرقه و اختلاف از جهان اسلام دور شود.
انتهای پیام/










نظر شما