یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
اعزام طلاب زبان‌دان به تهران و قم گامی راهبردی در دانش‌افزایی و تربیت مستعدان بین‌الملل

حوزه/ مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اینکه اعزام ۳۵ نفر از طلاب زبان‌دان و اساتید نخبه این حوزه به شهرهای تهران و قم در قالب اردوی علمی و فرهنگی، در چارچوب برنامه‌های کلان روابط بین‌الملل حوزه انجام گرفته است، گفت: این سفر علمی تلاشی هدفمند در مسیر تربیت و دانش افزایی طلاب زباندان و نخبه حوزه علمیه خراسان است

حجت‌الاسلام جواد معین، مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، درباره اهداف اصلی اعزام گروهی از طلاب زبان‌دان و اساتید نخبه به تهران و قم، اظهار داشت: هدف این سفر علمی و فرهنگی، ارتقای سطح آگاهی، مهارت و بینش طلاب مستعد در زمینه‌های علمی معاصر و تعامل مؤثرتر با فضای نخبگانی و بین المللی کشور است.

مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: این اردوی علمی فرهنگی در قالب پنج محور اصلی از جمله «آشنایی با ظرفیت‌های علمی، آموزشی و دانشگاهی تهران و قم از طریق بازدید از مراکز علمی و پژوهشی»، «تقویت هم‌گرایی و تعامل میان طلاب نخبه سراسر کشور از رهگذر تبادل تجربیات، گفت‌وگوهای فکری و نشست‌های علمی»، «ارتقای مهارت‌های زبانی و بین‌فرهنگی با تمرکز بر زبان‌های عربی، انگلیسی و سایر زبان‌های زنده دنیا»، «زمینه‌سازی برای حضور فعال در عرصه‌های علمی، تبلیغی و بین‌المللی» و «تحکیم هویت دینی و طلبگی از رهگذر مشاهده مستقیم فضای علمی و معنوی مراکز اصلی حوزه‌های شیعه» طراحی شده است.

وی با اشاره به زیارت و بازدیدهای علمی و فرهنگی این گروه گفت: طلاب و اساتید شرکت‌کننده ضمن زیارت مضجع شریف حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) و مرقد حضرت امام راحل(ره)، از کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی، جامعه‌الزهرا، دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام)، موزه دفاع مقدس، نمایشگاه هوا و فضا، بیت امام خمینی(ره) در جماران و دیگر مراکز فرهنگی و علمی بازدید خواهند کرد، همچنین دیدار صمیمی با تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) و حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌آزار تهرانی در برنامه این اردو قرار دارد تا طلاب همراه با فعالیت علمی، از مباحث تبلیغی و اخلاقی بهره مند شوند.

حجت‌الاسلام معین تصریح کرد: طلبه زبان‌دان آینده حوزه، حلقه ارتباطی میان حوزه‌های اسلامی و جهان معاصر است، او نه‌فقط ناقل مفاهیم اسلامی، بلکه کنشگر گفت‌وگوی تمدن‌ها و ادیان و حامل پیام وحدت و عقلانیت خواهد بود. در فضای جدید جهان، چنین طلابی می‌توانند نمایندگان علمی حوزه در محافل علمی، رسانه‌ای و تبلیغی بین‌المللی باشند و پیام اسلام را به زبان و سبک فهم جهانی منتقل کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری اردوی علمی فرهنگی زبان‌دانان حوزه خراسان، صرفاً یک سفر آموزشی نیست، بلکه تجلی نگاه تحول‌گرایانه حوزه علمیه خراسان به آموزش، تبلیغ و ارتباطات بین‌الملل است؛ حرکتی آینده‌ساز که طلاب و اساتید آن، طلایه‌داران تمدن‌سازی اسلامی در عصر جدید خواهند بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha