به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، مصطفی آزادبخت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان امروز در دیدار با حجت الاسلام سیدمحسن موسوی امام جمعه شهرستان ازنا با تأکید بر نقش محوری ائمه جمعه در هدایت و انسجام اجتماعی بیان کرد: ائمه جمعه پدران معنوی و محور وحدت در هر شهرستان هستند و ما افتخار داریم که خدمت خود را در مسیر رهنمودها و مشورتهای آنان آغاز کنیم.
وی ضمن قدردانی از همراهی امامجمعه و روحانیت در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: اگر روحانیت در صحنه نبود، خبری از انقلاب و استمرار ارزشهای آن نبود، همانگونه که امام راحل(ره) فرمودند، اگر تنها دستاورد انقلاب نماز جمعه باشد، برای ما کافی است.
مدیرکل بنیاد شهید لرستان ادامه داد: با توکل بر خداوند متعال و با همدلی همه دلسوزان، تصمیم داریم تحولی جدی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران ایجاد کنیم.
آزادبخت بیان کرد: هدف ما این است که از ظرفیت و تجربه روحانیت و نهادهای فرهنگی برای معرفی بهتر حقیقت ایثار و فداکاری بهره ببریم.
وی در پایان با قدردانی از امامجمعه ازنا و مجموعه فعالان فرهنگی شهرستان تصریح کرد: ۱۰ درصد جمعیت استان از جامعه ایثارگری هستند و این قشر سرمایه اصلی آرامش و امنیت امروز کشور هستند، خدمت به آنان افتخاری الهی است که با همکاری نهادهای اثرگذار به بهترین شکل انجام خواهد شد.











نظر شما