پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷
تکریم ارباب‌رجوع در ادارات شهرستان جم در اولویت قرار گیرد

حوزه/ امام جمعه جم با بیان اینکه موضوع ارباب‌رجوع یکی از کلیدواژه‌های مهم در نظام اداری و قضایی است، گفت: احترام به ارباب‌رجوع در ادارات شهرستان جم باید در اولویت قرار گیرد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام سید علی هاشمی‌نژاد، امام جمعه جم عصر چهارشنبه در نشست صمیمی رئیس دادگستری شهرستان جم به همراه روسای شورای حل اختلاف شعبه‌های یک و دو ضمن خوش آمدگویی و قدردانی از رئیس دادگستری و روسای شعبه‌های یک و دو شورای حل اختلاف، خدمت به مردم و توجه به موضوع ارباب‌رجوع را از مهم‌ترین وظایف مسئولین دانست.

وی اظهار کرد: مسئولین باید در کارهای نیک و خیر از یکدیگر سبقت بگیرند. موضوع ارباب‌رجوع یکی از کلیدواژه‌های مهم در نظام اداری و قضایی است و توجه به آن موجب رضایت عمومی و تقویت اعتماد اجتماعی خواهد شد. به‌ویژه در ادارات شهرستان، احترام به ارباب‌رجوع باید در اولویت قرار گیرد.

امام جمعه جم با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف نقش مؤثری در ایجاد صلح و سازش دارند، بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی، احترام به ارباب‌رجوع و تلاش برای رفع مشکلات مردم تأکید کرد.

ضمیری رئیس دادگستری شهرستان جم با اشاره به دستور مراجع بالاتر مبنی بر ارجاع مستقیم پرونده‌ها به شورای حل اختلاف، اظهار کرد: این اقدام نقش مهمی در تسهیل سازش میان طرفین و کاهش حجم رسیدگی در دادگاه‌ها دارد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل‌های صادره، پرونده‌ها بدون طی مراحل طولانی به شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شوند. شورا به‌ویژه در پرونده‌هایی که هر دو طرف دعوی حضور دارند، اقدام به دعوت طرفین کرده و روزانه حدود شش تا هفت پرونده را در دستور کار دارد.

رئیس دادگستری جم بیان کرد: چنانچه سازش میان طرفین حاصل شود، پرونده مختومه خواهد شد. در غیر این صورت، پرونده برای ادامه روند رسیدگی به دادگاه ارجاع داده می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha