به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، "تجمع علمای مسلمان" در بیانیهای به این نکته اشاره کرد که سال جاری رنگ و بویی خاص و استثنایی به خود گرفته است، زیرا به کاروان شهدا، شهید والامقام و مقدس امت، سید حسن نصرالله (قدس سره)، و سید هاشمی سید هاشم صفیالدین (رضواناللهعلیه)، بههمراه شمار زیادی از فرماندهان ردهاول مقاومت و صدها مجاهد شهید پیوستهاند.
این تجمع افزود: ما هنگام بزرگداشت یاد این شهدا و پیشگامان آنان در این مسیر نورانی، بر تداوم و تثبیت این راه تأکید میکنیم. شهادت موجب کاهش صفوف مجاهدان نیست، بلکه عاملی برای رشد، افزایش و استحکام آنان در پایبندی به مسیر شهداست. از همین رو شعار امسال برگرفته از سخن شریف شهید والامقام سید حسن نصرالله (قدس سره) است، آنگاه که گفت: "هنگامی که شهید میشویم، پیروز میگردیم”.
تجمع علمای مسلمان بیان داشت: زیرا ما با شهادت خود هم پیروزی شخصی را محقق میکنیم — از طریق رسیدن به هدف والای زندگی یعنی جلب رضای خداوند متعال با پیوستن به کاروان نورانی شهدای امت — و هم پیروزی امت را رقم میزنیم، چرا که تا آخر ایستادیم و اجازه ندادیم دشمن صهیونیستی اهداف تجاوزش را محقق کند. افزون بر آن، با عمل خود نشان دادیم که بر خط مقاومت پایداریم و آمادهایم جان خویش را در این مسیر فدا کنیم.
این بیانیه ادامه داد: امروز هنگامی که این حضور پرشور مردمی حول مقاومت را میبینیم — در تشییع میلیونی دو شهید بزرگ سید حسن نصرالله و سید هاشم صفیالدین (رضواناللهعلیهما) — و زمانی که شاهد اجتماع عظیم در نخستین سالگرد شهادت آنان بودیم، و نیز آنچه از بزرگترین تجمع تاریخ در جنبش “پیشاهنگان امام مهدی (عج)” در شهر ورزشی مشاهده شد، تأکید میکنیم که شهادت نه تنها موجب عقبنشینی و ضعف نشده، بلکه باعث رشد آگاهی امت ما و پایداری بیشترش در مسیر مقاومت شده است؛ همانگونه که امام خمینی (قدس سره) گفتند: "ما را بکشید، ملت ما بیدارتر می شود".
تجمع علما اشاره کرد: اکنون ما تأکید میکنیم که بیش از پیش بر سلاح و راه خود پایبند خواهیم بود، سلاح را تحویل نخواهیم داد و در میدان باقی خواهیم ماند تا پیروزی نهایی بر دشمن صهیونیستی را به دست آوریم. و در این مناسبت بزرگ، نکات زیر را مورد تأکید قرار میدهیم:
اول: هر گونه دعوت برای تسلیم سلاح مقاومت را نمیپذیریم و آن را خیانت به خون شهدا میدانیم. ما بر حفظ این سلاح تا تحقق پیروزی نهایی بر دشمن صهیونیستی تأکید داریم.
دوم: بر پایبندی به قطعنامه ۱۷۰۱ و توافق آتشبس تأکید میکنیم؛ ما به تعهدات خود در این توافق عمل کردهایم، و این دشمن صهیونیستی است که باید بخش مربوط به خود را اجرا کند — از جمله خروج از همه اراضی لبنان که در اشغال است، آزادی همه اسیران، و توقف تجاوزات روزانه در زمین، دریا و هوا.
سوم: هیچ سخنی درباره موضوع "انحصار سلاح" قابل طرح نیست، مگر پس از آنکه دشمن صهیونیستی به تمام تعهدات خود طبق آتشبس و قطعنامه ۱۷۰۱ عمل کند، و پس از بازسازی کامل خرابیهای ناشی از جنگ.
چهارم: ایالات متحده آمریکا را میانجی در مناقشه میان لبنان و دشمن صهیونیستی نمیدانیم، بلکه طرفی در این منازعه است که از دشمن صهیونیستی حمایت و جانبداری میکند، و باید بر همین اساس با آن برخورد شود.











نظر شما