برگزاری مرحله استانی مسابقات علمی حوزه‌های علمیه سراسر کشور

حوزه /مرحله استانی مسابقات علمی (المپیاد) حوزه‌های علمیه سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ با حضور طلاب از سراسر کشور برگزار شد. این رقابت‌ها به تفکیک رشته‌های علمی در دو روز برگزار و زمینه‌ساز مرحله کشوری آن در بهمن‌ماه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مرحله استانی مسابقات علمی حوزه‌های علمیه سراسر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ با هدف ارتقای علمی طلاب و ارزیابی سطح دانشی آنان در پایه‌ها و مقاطع مختلف برگزار شد.

این مسابقات روز چهارشنبه در دروس «صرف، نحو، بلاغت، اصول، فقه و علوم عقلی» و روز پنج‌شنبه در رشته‌های «احکام، تفسیر و فقه معاصر» برگزار گردید. طلاب از استان‌های مختلف کشور در این مرحله به رقابت علمی پرداختند.

بر اساس اعلام مدیریت امور تحصیلی معاونت آموزش حوزه‌های علمیه، آزمون بخش ویژه تاریخ و سیره پیامبر اعظم(ص) روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان‌ماه برگزار خواهد شد.

مرحله کشوری مسابقات علمی نیز در بازه زمانی ۸ تا ۱۰ بهمن‌ماه در سطح ملی و با حضور برگزیدگان مراحل استانی برگزار می‌شود که هدف از برگزاری این رقابت‌ها، شناسایی استعدادهای برتر، تقویت بنیه علمی طلاب و گسترش روحیه پژوهشی در میان طلاب مراکز و مدارس علمیه عنوان شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha