شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
تکریم کتاب و کتابدار؛ تجدید عهد با فرهنگ و دانایی در ساوه

حوزه/ امام جمعه و فرماندار ساوه ضمن تجلیل از زحمات کتابداران، توسعه کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه را از اولویت‌های فرهنگی شهرستان دانستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،در پیام مشترک حجت الاسلام جعفر رحیمی، امام‌جمعه ساوه، و سید مهدی حسینی، فرماندار ویژه شهرستان، بر اهمیت کتاب و نقش کتابداران در گسترش دانش و فرهنگ عمومی تأکید شد.

در این پیام آمده است:

قالَ الإمامُ الباقر(ع): «العِلمُ حَیاةُ القَلبِ«دانش، زندگی‌بخش دل‌هاست.»

روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار فرصتی برای یادآوری جایگاه والای کتاب در پیشرفت جامعه و تجلیل از کتابدارانی است که با تلاش مداوم، مسیر دسترسی مردم شریف ساوه به دانش و فرهنگ را هموار می‌کنند.
کتاب، پایه استواری برای تربیت نسل آگاه و مسئول است و نقش مهمی در تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی دارد. ترویج فرهنگ مطالعه، یکی از ضرورت‌های امروز جامعه است و باید از دوران مدرسه تا محیط خانواده تقویت شود.
اینجانبان ضمن قدردانی از کتابداران شهرستان، بر حمایت از گسترش کتابخانه‌ها، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و افزایش دسترسی عمومی به منابع علمی تأکید داشته و این مهم را از اولویت‌های فرهنگی شهرستان می‌دانند.
جعفر رحیمی
امام‌جمعه ساوه
سید مهدی حسینی
فرماندار ویژه شهرستان ساوه

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha