چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶
خطبه فدکیه میراث ارزشمند حضرت زهرا(س) محسوب می‌شود

حوزه/ حجت‌الاسلام رضایی گفت: هر مسلمانی باید نسبت به خدمات حضرت زهرا(س) به اسلام و دفاع از دین خدا آگاهی داشته باشد. خطبه فدکیه ایشان در جمع زنان، از میراث ارزشمند حضرت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، جلسه اخلاق هفتگی در مدرسه علمیه تخصصی حضرت زینب کبری(س) رفسنجان و با سخنرانی حجت‌الاسلام یدالله رضایی امام جمعه این شهر، برگزار شد.

حجت‌الاسلام رضایی در این نشست با اشاره به جایگاه رفیع حضرت زهرا(س) تأکید کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) ثمره وجودی پیامبر(ص) هستند و دین از ایشان نشأت می‌گیرد. عنوان "ام ابیها" که پیامبر به ایشان دادند، تنها محبت نبوده، بلکه نقشه راهی برای شناخت حضرت زهرا(س) است.

وی در ادامه افزود: هر مسلمانی باید نسبت به خدمات حضرت زهرا(س) به اسلام و دفاع از دین خدا آگاهی داشته باشد. خطبه فدکیه ایشان در جمع زنان، از میراث ارزشمند حضرت محسوب می‌شود.

امام جمعه رفسنجان خاطرنشان کرد: طلاب باید شأن ایراد خطبه فدکیه را مطالعه کنند و با محتوای عمیق آن آشنا شوند. حضرت زهرا(س) در این خطبه، اولین عامل انحراف را "نفاق"، دومین عامل را "شیطان" و سومین عامل را "فاصله از قرآن" معرفی می‌کنند.

وی در پایان تصریح نمود: طلاب باید حضرت زهرا(س) را به عنوان یکی از چهارده معصوم(ع) بشناسند و از عملکرد ایشان در دفاع از ولایت و جهاد تبیین الگو بگیرند. صدیقه طاهره(س) برای ما اسوه حسنه و حجه‌الله بالغه هستند.

در پایان این مراسم از کتابداران مدرسه و برگزیدگان مسابقات هفته کتاب و کتابخوانی با اهدای جوایز تقدیر شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha