جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
اجازه خیانت به بازرسان آژانس انرژی اتمی را نمی‌دهیم

حوزه/ حجت الاسلام گُلوردی قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را توطئه‌ای جدید و ظالمانه دانست و گفت: مردم ایران تجربه خوبی از بازرسی‌های آژانس ندارند و ما دیگر اجازه خیانت را به آنها نمی‌دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌محمد گُلوردی، امام‌جمعه تفت در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بیان کرد: شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه جدیدی علیه ایران تصویب کرد که ظالمانه و توطئه جدیدی است؛ درحالی‌که ایران تمام وظایف خود را به‌خوبی انجام داده است.

حجت‌الاسلام گلوردی افزود: در حال حاضر قطعنامه را با دو محور ازسرگیری بازرسی‌های آژانس انرژی اتمی و قراردادن اطلاعات محل نگهداری مواد غنی‌سازی به تصویب رسانده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: مردم ایران تجربه خوبی از بازرسی‌های آژانس ندارند؛ آنها اطلاعات ما را در جهت حمله به تأسیسات در اختیار دشمن قرار دادند و ما دیگر اجازه خیانت را به آنها نمی‌دهیم.

بسیج همواره در خدمت به مردم و دفاع از کشور پیشگام بوده است

خطیب نمازجمعه تفت با گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: به فرموده امام راحل بسیج لشکر مخلص خدا است؛ بسیجیان با خدمت بدون منت و فدا کردن خود برای مردم ایفای نقش می کنند، در ایام کرونا، در سیل و زلزله و در دفاع از کشور بسیج پیشگام بوده است.

حجت الاسلام گلوردی بیان کرد: همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها ۳۰۰ شهید گمنام در سراسر کشور تشییع و دفن می شوند؛ تشییع شهدای گمنام به ویژه در شهرستان تفت در دل مردم تحولی معنوی و ارزشمند ایجاد کرد که اقدام خوبی بود.

امام جمعه تفت با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و لزوم پاسداری از این مکتب معنوی اظهار کرد: شهدای گمنام در ایام فاطمیه پیام آور ارزش های مقاومت، ‌ همبستگی و ایمان هستند و باید مروج این پیام در بخش های مختلف جامعه باشیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha