جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
بسیج در مقابل دشمن قوی و در مقابل مردم، خادم و خدمت‌رسان است

حوزه/حجت‌الاسلام حمیدی‌نژاد گفت: بسیج در مقابل دشمن، دشمن‌شکن و قوی، و در مقابل مردم، خادم و خدمت‌رسان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمد حمیدی‌نژاد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهر، با اشاره به آیاتی از سوره اسراء، عوامل گرایش انسان به گناه را تشریح کرد و با بیان اینکه احساس امنیت از «دیده نشدن» و «مجازات نشدن» دو عامل اصلی تخلف و گناه هستند، اظهار داشت: خداوند در قرآن به روشنی هشدار می‌دهد که این احساس امنیت، کاملاً اشتباه و ناشی از جهل است. هیچ جای زمین، دریا و هوا از دسترس فرمان خداوند در امان نیست و سربازان الهی در همه جا حاضرند.

وی با اشاره به آیات ۶۷ تا ۶۹ سوره اسراء، افزود: انسان در بحران‌ها به خدا پناه می‌برد، اما به محض نجات، گاهی دوباره به گناه روی می‌آورد. آیا مطمئن هستیم که خداوند در خشکی ما را به زمین فرو نمی‌برد یا طوفانی برای نابودیمان نمی‌فرستد؟ باید از عاقبت گناه بترسیم.

حجت‌الاسلام حمیدی‌نژاد با ابراز تاسف از انجام گناهان علنی در برخی مراسم عروسی، گفت: این بی‌پروایی‌ها باعث نزول عذاب الهی برای مرتکبان و حتی دیگران می‌شود. باید لحظه‌ای درنگ کنیم و به هوش باشیم شاید خداوند به ما رحم کند.

وی با تقدیر از بیانات رهبر معظم انقلاب، بسیج را ثروت بزرگ کشور خواند و تصریح کرد: نیاز ایران به بسیج از همه دنیا بیشتر است، زیرا ما در مقابل قلدرهای جهان ایستاده‌ایم و جبهه مقاومت را ایجاد کرده‌یم. اگر بسیج زنده باشد، پدیده مقاومت در عالم زنده خواهد شد.

امام جمعه عالی‌شهر به دو چهره بسیج اشاره کرد و یادآور شد: بسیج در مقابل دشمن، دشمن‌شکن و قوی و در مقابل مردم، خادم و خدمت‌رسان است.

وی تصریح کرد: بسیج تنها منحصر به سپاه نیست، بلکه هرکس در عرصه‌های تولید، اقتصاد، علم، صنعت و فناوری برای نظام خدمت کند، بسیجی است. پزشکان و پرستاران فداکار، قهرمانان ورزشی میهن‌پرست و دانشمندانی مانند شهدای جنگ دوازده روزه، همه بسیجی هستند.

وی در تحلیل جنگ دوازده روزه تأکید کرد: ملت ایران در این جنگ، هم آمریکا و هم رژیم صهیونیستی را به شکست واقعی رساند. دشمن با دو دهه برنامه‌ریزی وارد میدان شد، اما حتی مخالفان داخلی نیز در آن مقطع کنار نظام ایستادند و آمریکا به شدت ضرر کرد.

حجت‌الاسلام حمیدی‌نژاد با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بیان کرد: امروز به خاطر این جنایات، رژیم صهیونیستی و رئیس دولت آمریکا منفورترین انسان‌های دنیا هستند. آمریکا هرجا دخالت کرده، نتیجه‌اش جنگ‌افروزی، نسل‌کشی و ویرانی بوده است.

امام جمعه عالی‌شهر، شایعات درباره ارسال پیام جمهوری اسلامی ایران به آمریکا را قویاً تکذیب کرد و گفت: دولتی که به دوستان خودش هم خیانت می‌کند، هرگز در خور ارتباط با جمهوری اسلامی نیست.

وی با هشدار درباره وضعیت بحرانی فاضلاب عالی‌شهر خطاب به مسئولان اظهار کرد: وضعیت فعلی به‌هیچ‌وجه قابل تحمل نیست و رها شدن فاضلاب در سطح شهر، خطری جدی برای سلامت ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر از ساکنین شهر و روستاهای همجوار است که دامن سایر نقاط استان را نیز خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام حمیدی نژاد از مسئولان خواست کمیته بحران تشکیل دهند و با جدیت پیگیر اجرای سریع‌تر طرح فاضلاب باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha