جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷
فرزندآوری و تربیت نسل آینده مهم‌ترین وظیفه بانوان بسیجی است

حوزه/ فعال فرهنگی گفت: با وجود نقش‌های متنوعی که بانوان بسیجی در میدان‌های مختلف دارند، مهم‌ترین نقش آن‌ها در حال حاضر فرزندآوری و تربیت نسلی است که زمینه‌ساز ظهور باشد.

مرضیه عاصی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه عنوان کرد: هفته بسیج یادآور ارزش‌های والای مقاومت و جانفشانی‌های دلاورمردان و شیرزنانی است که با ایثار و فداکاری خود به نمادی از عزت، افتخار و سرفرازی ملت ایران تبدیل شده‌اند.

وی بیان کرد: امروز، زنان مسلمان جبهه مقاومت در غزه و لبنان با تأثیر از زنان غیور بسیجی ایرانی نقش کلیدی در استمرار مقاومت ایفا می‌کنند. حتی دانشجویانی که در دانشگاه‌های آمریکایی تجمع و تظاهرات دارند، از شیرزنان جبهه مقاومت ایران الگو می‌گیرند.

فعال فرهنگی گفت: امروز، الگوی مقاومت به عنوان یک مؤلفه راهبردی فرهنگ بسیج، اختصاص به ایران ندارد، بلکه با جذب همه آزادگان دنیا به یک گفتمان ظلم‌ستیز و همیشه پیروز تبدیل شده است. امروزه بسیج به کانون خروشان انگیزه‌های الهی و اراده‌های پولادین تبدیل شده است که در آن زنان و مردان مؤمن، انقلابی، متعهد، شجاع و بصیر الگوی خدمت خالص و مجاهدت در میدان‌های عمل هستند.

وی افزود: همانطور که گفته می‌شود پشت هر مرد موفقی یک زن حامی است در بسیج نیز به همین گونه است اگر مردان بسیجی موفقیتی کسب کرده‌اند، به دلیل حمایت‌های شیرزنان بسیجی است. نقش بانوان بسیجی در پیش برد اهداف انقلاب اگر بیشتر از مردان نباشد، کمتر از آن‌ها نیست.

عاصی ادامه داد: به عنوان مثال، در دوران دفاع مقدس، بانوان وظایف سنگینی بر عهده داشتند. آن‌ها با تأمین مایحتاج رزمندگان و حتی به عنوان پرستار در بیمارستان‌های صحرایی نقش مهمی ایفا کردند. زنان بسیجی گیلانغرب با هیزم به جان متجاوزان عراقی رفتند و با سلاح برگشتند. بانوان با بخشیدن دارایی‌های خود، حمایت مالی از جبهه‌ها را بر عهده داشته‌اند. این اقدامات نشان‌دهنده‌ عزم و اراده پولادین بانوی بسیجی ایرانی در دفاع از میهن اسلامی‌ است.

بانوی بسیجی به دنبال کوثر شدن است نه تکاثر

وی با اشاره به اینکه تقارن هفته بسیج با ایام فاطمیه تصادفی نیست، بیان کرد: فرهنگ بسیج فرهنگ زهرایی است. بانوی بسیجی به دنبال کوثر شدن است نه تکاثر. بانوی بسیجی به دنبال ایجاد حرکت، رشد و برکت در جامعه است. این تغییر تنها با عشق به ولایت و دشمنی با دشمنان خدا ممکن می‌شود.

فعال فرهنگی یادآور شد: بانوان بسیجی باید برای زنده نگه داشتن این فرهنگ حب و بغض حقیقی را در خود تقویت کنند و در مسیر جاری شدن برکت و هدایت جامعه گام بردارند. زنانی که امام خمینی (ره) در وصف آنان فرمودند: ملتی که بانوانش قبل از مردان در میدان های جنگ با ابرقدرت ها و قوای شیطانی حاضر شدند پیروز خواهند شد.

عاصی با بیان اینکه مهم‌ترین نقش بانوان در جنگ‌ اسلام و کفر، تربیت نسلی شجاع و تشویق آن‌ها به اعزام به جبهه‌ها بوده و خواهد بود، ادامه داد: با وجود نقش‌های متنوعی که بانوان بسیجی در میدان‌های مختلف دارند، مهم‌ترین نقش آن‌ها در حال حاضر فرزندآوری و تربیت نسلی است که زمینه‌ساز ظهور باشد. تربیت فرزندان معنوی در شرایط اقتصادی کنونی بزرگ‌ترین جهاد یک بانوی بسیجی است، زیرا در سال‌های آینده با بحران شدید جمعیت روبرو خواهیم شد. به طوری که آمار سالمندان به قدری بالا می‌رود که با چالش کمبود سرای سالمندان مواجه می‌شویم.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در سخنان خود به اهمیت فرزندآوری تاکید کردند. بنابراین، بانوی بسیجی امروز باید تلاش مضاعفی داشته باشد و سختی‌های معیشت و دیگر مشکلات را با جان دل بپذیرد و در افزایش جمعیت نقش آفرینی کند.

فعال فرهنگی ادامه داد: از سوی دیگر بانوان بسیجی باید فرزندی تربیت کنند که زمینه ساز تمدن نوین اسلامی و ظهور امام زمان (عج) باشند. بانوان بسیجی باید با شرایط امروز جهان آشنا باشند و در حفظ کرامت و منزلت زن ایرانی و استحکام شجره طیبه انقلاب اسلامی از طریق فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین وظیفه بانوان بسیجی تحکیم بنیان خانواده، فرزندآوری و تربیت نسل آینده با الگوهای فاطمی و انقلابی است، افزود: بانوان بسیجی باید در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و مقابله با تهدیدات نرم و ارتقای مهارت های اقتصادی زنانه فعالیت کنند و به طور کلی در حفظ و پاسداری از تمام آرمان های انقلاب به فعالیت بپردازند. این اقدامات به تقویت هویت و کرامت بانوان در جامعه اسلامی کمک می‌کند تا بتوانند با حضور در شجره طیبه بسیج، اتفاقات بزرگی را در کشور رقم بزنند.

عاصی با تاکید بر اینکه نقش امامین انقلاب در پرورش روحیه بسیجی در بانوان بسیجی بسیار مؤثر بوده است، بیان کرد: امام راحل ارزش مبارزه و تلاش بانوان را بالاتر از مردان معرفی کردند و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند که خانم‌ها سربازان خط مقدم انقلاب هستند.‌ این به معنای آن است که زنان در مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمن در خط مقدم قرار دارند.

وی اظهار کرد: بانوان بسیجی در هر کجای دنیا که مردمی مظلوم واقع می‌شوند و نیاز به کمک داشته باشند حاضر می‌شوند تا با ایثار و فداکاری با جان و مال شان به آن‌ها کمک کنند. این روحیه ناشی از اسلام ناب محمدی صلی الله علیه آله و هدایت رهبر انقلاب است. در واقع داشتن روحیه بسیجی یکی از ویژگی‌های ولایتمداری است که بسیجیان خود را در همه حوزه های فردی، اجتماعی، سیاسی و ... تحت تعلیم تربیت ولایت قرار می دهند و همواره گوش به فرمان رهبری هستند.

فعال فرهنگی گفت: همانطور که نسل گذشته بانوان بسیجی فرزندان خود را به جبهه‌ها می‌فرستند و دختران آنان نیز که در دامان آن مادران پرورش یافته‌اند امروز از همه دارایی های خود برای کمک به محور مقاومت می گذرند. به همین خاطر اعطای طلا به جبهه مقاومت یک فرایند طبیعی است زیرا در ذات بانوی بسیجی است که ایثارگر، فداکار، موقعیت شناس، و ولایت مدار باشد و به هنگام اقدام کند و در خدمت مردم باشد.

وی یادآور شد: بصیرت، قدرت تحلیل و اقدام به موقع یکی دیگر از دیگر ویژگی‌های مهم بانوان بسیجی است. چنان‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بسیجی کسی است که به موقع عمل کند.

عاصی با اشاره به اینکه بانوان بسیجی باید جهاد تبیین را سرلوحه کارشان قرار دهند، گفت: بانوان بسیجی امروز در قامت استاد، معلم و... سعی در آگاه سازی و تبیین دانشجویان و دانش آموزان دارند و این نسل را برای تمدن سازی و ظهور امام زمان (عج) آماده می کنند و تا بتوانند در جنگ روایت ها، روایت درست و اول را داشته باشند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha