یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
احیای ۲۳ موقوفه در استان گلستان

حوزه/ مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: اوقاف گلستان با احیای ۲۳ موقوفه و اجرای پروژه‌های نوین اقتصادی، مسیر تازه‌ای در رونق تولید و اشتغال استان ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گرگان، حجت‌الاسلام حسین مهدیان، با اشاره به رویکرد تحول‌آفرین این نهاد در عرصه اقتصاد گفت: سال گذشته از میان ۲۶ بلوک موقوفه استان، ۲۳ موقوفه بازسازی و وارد چرخه درآمدزایی شدند و این اقدام نقطه عطفی در مدیریت موقوفات به شمار می‌رود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان اشتغال‌زایی و رونق تولید را دو محور اصلی فعالیت اقتصادی اوقاف دانست و افزود: اگرچه حضور در حوزه اقتصاد از وظایف ذاتی این سازمان نیست، اما در پاسخ به نیازهای جامعه و تأکیدهای رهبر انقلاب تلاش شد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی، انرژی دانش‌بنیان و نیازسنجی دقیق، موقوفات به بستری برای تقویت اقتصاد استان تبدیل شود.

حجت‌الاسلام مهدیان با تشریح طرح‌های اقتصادی اجراشده طی سال اخیر اظهار کرد: پروژه‌های متنوعی در حوزه دامداری، پرورش دام سبک و سنگین، باغداری، پرورش ماهی و تولید ماهیان خاویاری به بهره‌برداری رسیده است. از جمله این طرح‌ها می‌توان به پرورش ماهی ۵۰ تنی در موقوفه میر سعدالله ایلخانی، مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در علی‌آباد و نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی در همان موقوفه که به‌زودی افتتاح می‌شود، اشاره کرد.

مدیرکل اوقاف گلستان گفت:، احیای بافت تاریخی موقوفات نیز با جدیت دنبال شده است. تاکنون ۱۹ طرح مرمتی برای بناهای تاریخی موقوفه آگهی شده که ۶ پروژه به قرارداد رسیده، ۲ پروژه در آستانه بهره‌برداری و ۳ طرح در مرحله عقد قرارداد است.
وی مجموع سرمایه‌گذاری در بخش اقتصادی و تاریخی را نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

حجت‌الاسلام مهدیان در ادامه از توسعه کشت و صنعت در باغ موقوفه میرسعدالله خبر داد و گفت: در این مجموعه بیش از چهار هزار تن محصول و میوه تولید شده که سهم مهمی در تأمین سبد غذایی مردم استان دارد و به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک کرده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha