به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، شیخ علی الخطیب، نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان، ضمن خیر مقدم به پاپ، گفت: به شما خوشامد میگوییم و برای مواضع شما در مقابل ظلم در این دوران سختی که کشورمان میگذراند قدردانی می کنیم.
شیخ عبداللطیف دریان بر تعهد لبنان به وحدت ملی، آزادی مذهبی و حقوق بشر در این کشور تاکید کرد و گفت: ما در لبنان بر مقاومت ملی بسیار تاکید داریم. به حقوق بشر احترام می گذاریم و در امور دیگر کشورها دخالت و تهاجم نمی کنیم.
اسقف ارتدوکس «جان دهم» نیز به پاپ خوش آمد گفت و افزود: به لبنان خوش آمدید، کشوری منحصر به فرد که از مسیحیت و اسلام در هم تنیده است.
لئو چهاردهم مردم لبنان را با پیام امید و پایداری خطاب کرد و از استقامت آنها در میان چالش های جاری تمجید کرد. پاپ در سخنانی از کاخ بعبدا گفت: "برای ما لذت بزرگی است که از این سرزمین دیدن کنیم، جایی که صلح بیش از یک کلمه است - یک آرزو، یک تماس، یک هدیه و یک کارگاه همیشه باز.
منبع: المنار










نظر شما