دانشجوی امروز باید عمّاروار در برابر شبهه‌پراکنی بایستد

حوزه / حجت‌الاسلام خواجه‌پور با اشاره به رسالت دانشجویان در آستانه ۱۶ آذر، بر ضرورت جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام رحم‌الله خواجه‌پور در خطبه‌های نماز جمعه شهر مارگون، با اشاره به فرارسیدن روز ۱۶ آذر، این روز را «نماد بیداری، استقلال‌خواهی و استکبارستیزی دانشجویان ایران» دانست و گفت: در سال ۱۳۳۲ دانشگاه‌های ما از خواب غفلت بیدار شدند؛ دانشجویان ما در برابر دشمن ایستادند، مقاومت کردند و برخی نیز شربت شهادت نوشیدند.

وی رسالت امروز دانشجویان را جهاد تبیین عنوان کرد و افزود: جهاد تبیین یعنی هر جا شبهه‌افکنی علیه دین و انقلاب شکل گرفت، دانشجوی بصیر باید مانند عمار در فتنه ۸۸، سراسیمه برای زدودن شبهه وارد میدان شود.

حجت‌الاسلام خواجه‌پور رسالت امروز دانشجویان را جهاد تبیین عنوان کرد و افزود: جهاد تبیین یعنی هر جا شبهه‌افکنی علیه دین و انقلاب شکل گرفت، دانشجوی بصیر باید مانند عمار در فتنه ۸۸، سراسیمه برای زدودن شبهه وارد میدان شود.

امام‌جمعه مارگون با تأکید بر اینکه «علم بدون ایمان» و ایمان بدون معرفت ناقص است، اظهار کرد: دانشجوی تراز انقلاب صرفاً مدرک‌جو نیست؛ طلبه‌ای حقیقت‌طلب است که علم و ایمان، تخصص و تعهد و آگاهی و مسئولیت‌پذیری را در کنار هم دارد.

وی دانشگاه را سنگر مبارزه با جهل و استکبار دانست و تأکید کرد: روحیه مقاومت، جهاد و انقلابی‌گری باید در همه دانشجویان حفظ شود تا در برابر جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن ایستادگی کنند.

حجت‌الاسلام خواجه‌پور با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر، این مناسبت را طلوع خورشیدی بر تاریکی جهل و ظلمت توصیف کرد و ادامه داد: حضرت زهرا(س) الگوی تمام‌عیار انسانیت است؛ همسری نمونه برای امیرالمؤمنین علی(ع)، مادری مهربان و مدافعی استوار از حریم ولایت.

امام‌جمعه مارگون به سفر روز گذشته رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و اظهار کرد: امیدواریم سفر رئیس‌جمهور مایه خیر و برکت برای استان باشد، اما انتظار مردم این بود که پزشکیان همراه با وزرای دولت به استان بیایند تا محرومیت‌ها و مشکلات مردم را از نزدیک مشاهده کنند.

وی خاطرنشان کرد: مردم مناطق مختلف، از جمله معترضان سد خرسان و پروژه‌های نیمه‌تمام، انتظار داشتند رئیس‌جمهور در میان آنان حاضر شود و پاسخگوی دغدغه‌هایشان باشد.

حجت الاسلام خواجه‌پور تأکید کرد: این سخنان به معنای بی‌فایده بودن سفر نیست؛ مصوباتی هم داشتند و ما تشکر می‌کنیم؛ اما لازم است در سفرهای بعدی، هیئت دولت با حضور وزرا وارد استان شود تا تصمیم‌ها بر اساس مشاهده میدانی و لمس مشکلات واقعی مردم گرفته شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha