یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
جشن‌های نیمه‌شعبان مردم محور برگزار شود

حوزه/ تولیت مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: اصل برگزاری نیمه‌شعبان «کاملاً مردمی» است و در موکب‌ها تنها از پرچم ملی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه ، حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران در جلسه ستاد تسهیلات زائرین استان ویژه ایام نیمه‌شعبان با قدردانی از تلاش دست‌اندرکاران برگزاری مراسم نیمه شعبان گفت: اصل برگزاری نیمه‌شعبان «کاملاً مردمی» است و نصب پرچم‌ها و نمادهای سازمانی در موکب‌ها این ماهیت را زیر سؤال می‌برد، بنابراین در موکب‌ها تنها از پرچم ملی استفاده شود.

تولیت مسجد مقدس جمکران با تأکید بر ضرورت شفافیت در اجرای برنامه‌ها افزود : هر اقدامی که با مردمی بودن مراسم منافات داشته باشد، حتی اگر با نیت مثبت باشد، نتیجه معکوس دارد. باید مراسم به نحوی برگزار شود که نشان‌دهنده انسجام، اعتقاد و حضور فعال مردم باشد و زائران با آرامش و امنیت از مراسم بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به برگزاری به‌موقع جلسات هماهنگی تصریح کرد: همه دستگاه‌ها باید از هم‌اکنون برای ارائه خدمات فرهنگی، امنیتی و رفاهی آمادگی کامل داشته باشند.

تولیت مسجد مقدس جمکران در پایان اظهار کرد: رعایت اصول مردمی‌بودن، شفافیت و احترام به زائران، ضامن برگزاری شایسته نیمه‌شعبان و برجسته‌شدن جایگاه جمکران و ارزش‌های دینی است.

انتهای خبر /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha