جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵
انتصابات نباید بر اساس گرایش‌های سیاسی باشد

حوزه/ حجت الاسلام دهقانی گفت: دخالت دادن سلایق شخصی و ایجاد تفرقه منافع عمومی را قربانی می‌کند. انتصابات نباید بر اساس گرایش‌های سیاسی باشد و افراد توانمند کنار گذاشته شوند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام دهقانی، امام جمعه شهرستان بم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با دعوت مومنان به تقوا و آسیب‌شناسی مسائل جامعه، مطالبات کلیدی مردم را به مسئولان گوشزد کرد.

وی با استناد به آیه ۱۷۲ سوره آل عمران درباره اهمیت تقوا و ایثار گفت: تقوای الهی و روحیه ایثارگری، کلید سعادت جامعه است. مومنان باید از سلایق شخصی در مسیر خدمت گذر کنند و از فداکاری‌هایی مانند آنچه امیرالمومنین علی(ع) در جنگ احد نشان داد، الگو بگیرند.

امام جمعه بم سه عامل مخرب برای جامعه را برشمرد و افزود: نخست، دخالت دادن سلایق شخصی و ایجاد تفرقه است که منافع عمومی را قربانی می‌کند. انتصابات نباید بر اساس گرایش‌های سیاسی باشد و افراد توانمند کنار گذاشته شوند. وحدت حوزه و دانشگاه، میراث شهید مفتح و برکت انقلاب است.

وی عامل دوم را دوری از مسائل علمی دانست و تأکید کرد: تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و حمایت از پژوهشگران، از عوامل رشد جامعه است و نباید از آن غفلت کرد.

وی در بیان عامل سوم هشدار داد: افراط و تفریط در ابعاد سیاسی، اقتصادی، دینی و فرهنگی، جامعه را آسیب‌پذیر می‌کند، برخی رسانه‌ها نیز به‌گونه‌ای غیرمسئولانه عمل می‌کنند که صدای مردم به جایی نمی‌رسد.

خطیب جمعه بم در بخش مطالبات مردمی ابراز کرد: تولیدکنندگان و تجار خرما که ستون اقتصاد شهرستان هستند، نیازمند حمایت قاطع و ملموس مسئولانند. وضعیت جاده‌های منتهی به ریگان و دهبکری به "جاده مرگ" تبدیل شده و مسئولان باید حتی با هزینه شخصی برای رفع این معضل چاره‌اندیشی کنند.

وی از مسئولان خواست تا از طریق رسانه‌ها با مردم در ارتباط باشند و اقدامات خود را شفاف گزارش دهند.

حجت‌الاسلام دهقانی با تأکید بر لزوم ایجاد رسانه‌ای مستقل، بیان کرد: شهر بم نیازمند یک رسانه مستقل، منصف و بی‌طرف است که فارغ از وابستگی‌های حزبی، اخبار را عادلانه پوشش دهد و به مرجع رسمی مورد اعتماد مردم و مسئولان تبدیل شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha