شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
تربیت، انسان‌سازی و تبلیغ دین از وظایف مهم بانوان مؤمن است / حضرت زهرا (س)؛ الگوی ایمان و اخلاص، سرآمد در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و تربیتی است

حوزه/ آیت‌الله ناصری بر لزوم الگوبرداری از سیره حضرت زهرا(س) در تمامی ابعاد زندگی، از خانه‌داری تا فعالیت‌های اجتماعی، تأکید کرد و ایشان را نمونه انسان کامل و سرآمد زنان عالم خواند و با هشدار نسبت به جنگ فرهنگی دشمنان، وظیفه اصلی زنان مؤمن را تربیت نسل آینده و تبلیغ دین عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، در دیدار جمعی از پاسداران زن سپاه الغدیر به مناسبت ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، ضمن تبریک این مناسبت، بر ضرورت الگوگیری از سیره و سبک زندگی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای حضرت زهرا (س) اظهار داشت: حضرت زهرا (س) در همه ابعاد زندگی – از علمی و خانه‌داری گرفته تا همسرداری و فرزندداری – نمونه انسان کامل بود و همه اعمال و رفتار ایشان برای خداوند و در مسیر رضای الهی انجام می‌شد.

آیت‌الله ناصری افزود: حضرت زهرا (س) نه‌تنها الگوی ایمان و اخلاص است، بلکه در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و تربیتی نیز سرآمد همه زنان عالم به شمار می‌رود. بانوان باید در تربیت نسل آینده و انسان‌سازی از سیره آن حضرت الهام بگیرند.

وی با اشاره به منش امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) همانند حضرت زهرا (س) همه تلاش خود را برای رضای خدا و خدمت به بندگان الهی به‌کار بست. ایشان با تکیه بر خداوند دین را احیا کرد، اسلام را در جهان مطرح ساخت و توانست جامعه را متحول کند؛ زیرا کار و هدفش خدایی بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر مسئولیت سنگین بانوان مؤمن و بسیجی گفت: تربیت، انسان سازی و تبلیغ دین از مهم‌ترین وظایف زنان است. باید همانند عالمان ربانی همچون حاج شیخ غلامرضا، که حتی در دورافتاده‌ترین روستاها برای ترویج دین تلاش می‌کردند، در مسیر تبلیغ دین و حفظ ایمان جامعه کوشا باشیم.

آیت‌الله ناصری با هشدار نسبت به جنگ فرهنگی و تبلیغی دشمنان افزود: امروز دشمنان، به‌ویژه صهیونیست‌ها، با تمام توان به میدان آمده‌اند تا باورهای مردم را تغییر دهند. وظیفه ما حفظ دین، تقویت ایمان و هدایت جامعه است. در برخورد با افرادی که دچار ضعف یا تغییر عقیده شده‌اند باید با ملایمت و دلسوزی رفتار کنیم تا سخن ما اثرگذار باشد.

وی در پایان با تاکید بر ضرورت دوری از غرور و خودبینی گفت: غرور و عجب از بزرگ‌ترین آفات دین و علم است. شیطان از همین مسیر وارد می‌شود و اعمال انسان را تباه می‌سازد؛ بنابراین همواره باید مراقب باشیم تا قلبمان از صفا و اخلاص دور نگردد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha