به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، همزمان با آغاز فصل سرما، حجت الاسلام والمسلمین شعبانی نماینده ولیفقیه در استان همدان فضای حسینیه امام خمینی(ره) همدان را در اختیار ورزشهای صبحگاهی بانوان قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین حبیبالله شعبانی در این مراسم، بر اهمیت ورزش در ارتقای سلامت فردی و کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و ورزش همگانی را یک ضرورت اجتماعی دانست.
وی با بیان اینکه کمترین میزان آسیبهای اجتماعی مربوط به افرادی است که بهصورت مستمر فعالیت ورزشی دارند، اظهار داشت: گسترش فرهنگ ورزش بهویژه در میان بانوان، نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی، سلامت روان و تقویت بنیان خانواده دارد.
نماینده ولیفقیه در استان همدان، با اشاره به نیاز جدی این استان به فضاهای مناسب برای ورزش بانوان، خاطرنشان کرد: همدان از کمبود زیرساختهای ورزشی ویژه بانوان رنج میبرد و لازم است مدیران با نگاه مسئولانه، برای تأمین این فضاها برنامهریزی جدی داشته باشند.
امام جمعه همدان با اشاره به وجود فضاهای بلااستفاده در سطح شهر، تصریح کرد: بسیاری از فضاهای شهری میتواند با کمترین هزینه و بدون نیاز به ساختوساز جدید، برای فعالیتهای ورزشی و اجتماعی در اختیار مردم قرار گیرد و این موضوع نیازمند عزم مدیریتی است.
وی با تأکید بر اینکه حسینیهها، مصلیها و فضاهای عمومی متعلق به مردم هستند، گفت: این فضاها باید در خدمت نشاط، سلامت و نیازهای اجتماعی جامعه قرار گیرند و بهرهبرداری چندمنظوره از آنها، با حفظ شأن و کارکرد اصلی، امری ضروری است.
نماینده ولیفقیه در استان همدان با اشاره به جایگاه ورزش حرفهای در هویت اجتماعی استان، تصریح کرد: محرومیت همدان از داشتن تیمهای مطرح فوتبال کشور زیبنده این استان نیست و توسعه متوازن ورزش همگانی و قهرمانی باید بهصورت جدی در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
انتهای پیام. /










نظر شما