دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
۲۲۰۰ پرونده برای واگذاری زمین به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تشکیل شد

حوزه/ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر گفت: بیش از ۲۲۰۰ پرونده برای واگذاری زمین به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، محمد حیدری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر امروز، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نقش اثرگذار رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: اصحاب رسانه همواره در انعکاس خدمات بنیاد شهید و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای داشته‌اند و قدردان همراهی و تلاش‌های صادقانه آنان هستیم.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس اساسنامه و مأموریت ذاتی خود، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را رسالت اصلی خود می‌داند و در این مسیر با تکیه بر فرامین مقام معظم رهبری، اسناد بالادستی، سیاست‌های کلان نظام و چشم‌اندازهای فرهنگی، با تمام توان حرکت می‌کند.

اهم اقدامات فرهنگی بنیاد شهید استان بوشهر

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر با تشریح اقدامات فرهنگی انجام‌شده در ماه‌های اخیر اظهار کرد: اجرای برنامه «مهر ایثار» همزمان با آغاز سال تحصیلی در تمامی مدارس استان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، نواخته شدن زنگ مهر و ایثار و برگزاری یادواره‌های شهدا در مدارس شاهد و سایر مدارس از جمله برنامه‌های شاخص بود.

حیدری ادامه داد: در ایام فاطمیه و همزمان با حضور شهدای گمنام در استان بوشهر، فضای معنوی ویژه‌ای در سطح شهرها و مدارس ایجاد شد که با استقبال خودجوش دانش‌آموزان، فرهنگیان و مدیران مدارس همراه بود. درخواست مدارس برای میزبانی از شهدای گمنام و برگزاری یادواره‌ها، نشان‌دهنده توجه نسل جوان به فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی افزود: برگزاری یادواره‌های شهدا در دانشگاه‌های استان، همایش‌های تجلیل از تشکل‌های ایثارگری، نخبگان ایثارگر، آزادگان سرافراز و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، از دیگر برنامه‌هایی بود که با استقبال گسترده برگزار شد.

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ محور تصمیم‌گیری‌های کلان

مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر با اشاره به فعالیت شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: این شورا به ریاست استاندار بوشهر و در بالاترین سطح مدیریتی استان تشکیل می‌شود و تاکنون چهار جلسه آن برگزار شده است. در این شورا برنامه‌های کلان فرهنگی بررسی، تصمیم‌گیری و مصوبات آن به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود.

حیدری خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های در دستور کار شورا، برگزاری دهمین جشنواره تئاتر ایثار به صورت خیابانی و صحنه‌ای است که در صورت تحقق، استان بوشهر میزبان این رویداد ملی خواهد بود.

تعامل مؤثر با مسئولان استان

وی با تأکید بر هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: تعامل بسیار خوبی میان بنیاد شهید، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، استاندار و سایر مدیران دستگاه‌های اجرایی وجود دارد که این همراهی نقش مهمی در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و خدماتی بنیاد دارد.

حیدری به برگزاری آیین «یلدای شهدایی» در گلزار مطهر شهدای بوشهر اشاره کرد و افزود: این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، مدیران اجرایی و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد و مورد استقبال گسترده قرار گرفت.

خدمات حوزه درمان و سلامت ایثارگران

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حوزه درمان اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط خاص جانبازان، آزادگان و کهولت سن والدین معظم شهدا، حوزه درمان از اولویت‌های بنیاد است.

وی افزود: اجرای طرح پایش سلامت خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در سطح استان با حضور پزشکان در منازل جامعه هدف انجام شده و تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ مورد پایش سلامت ثبت شده است. همچنین ارائه تجهیزات پزشکی، خدمات توان‌بخشی، اعزام بیماران به مراکز درمانی شیراز و تهران و پرداخت هزینه‌های درمانی با همکاری بیمه دی انجام شده است.

حیدری از آماده‌سازی حدود ۴۰۰ پرونده برای کمیسیون پزشکی خبر داد و گفت: این اقدام در راستای رسیدگی به درخواست‌های جامعه ایثارگری و افزایش رضایتمندی آنان انجام می‌شود.

طرح سپاس و دیدار با خانواده‌های شهدا

وی با اشاره به اجرای طرح سپاس بیان کرد: طرح سپاس با هدف تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران اجرا می‌شود و تاکنون بیش از چهار هزار دیدار با همکاری بنیاد شهید و دستگاه‌های اجرایی استان انجام شده است.

حیدری افزود: دیدارهای مستمر مسئولان ارشد استان از خانواده‌های معظم شهدا، نشان‌دهنده اهتمام ویژه استان به تکریم جامعه ایثارگری است.

اقدامات حوزه اشتغال، تسهیلات و مسکن

مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر در ادامه به اقدامات حوزه اشتغال و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: پیگیری اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران از طریق آزمون‌های استخدامی، پرداخت تسهیلات خوداشتغالی، وام‌های ضروری و حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی در دستور کار بنیاد قرار دارد.

وی افزود: در سال جاری اعتبارات قابل توجهی در حوزه اشتغال ایثارگران اختصاص یافته و پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط در حال انجام است.

حیدری همچنین به موضوع مسکن جامعه ایثارگری اشاره کرد و گفت: در قالب تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی، بیش از هزار و ۲۰۰ پرونده برای واگذاری زمین به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تشکیل و به این وزارتخانه ارسال شده که تاکنون برای بیش از ۵۰۰ نفر قرارداد منعقد شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در پایان با بیان اینکه استان بوشهر بیش از دو هزار و ۲۰۰ شهید، حدود شش هزار جانباز و ۴۴۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، تأکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران با تمام ظرفیت‌های خود در مسیر خدمت‌رسانی، تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha