سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی کشور در شیراز / حضور بیش از ۱۴۰۰ طلبه در جشنواره

حوزه/ حجت الاسلام پناهی از برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی سراسر کشور به میزبانی شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام مهدی پناهی مسئول برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی حوزه‌های علمیه، در نشست هم‌اندیشی مسئولان اجرایی این جشنواره که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، با اشاره به اهداف این رویداد ملی اظهار داشت: چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی کشور، علاوه بر ایجاد نشاط و پویایی در میان طلاب، با هدف الگوسازی فرهنگی برای جامعه ورزش کشور طراحی و اجرا می‌شود.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره‌های استانی و ملی گفت: از همه عزیزانی که تاکنون برای فراهم‌سازی مقدمات برگزاری جشنواره در سطح استان‌ها و در سطح ملی تلاش کرده‌اند تشکر می‌کنم و امیدواریم این جشنواره بتواند الگویی موفق از پیوند فرهنگ دینی و ورزش ارائه دهد.

حجت‌الاسلام پناهی با اشاره به انتخاب شیراز به‌عنوان میزبان جشنواره ملی تصریح کرد: طی هفته‌های گذشته جلسات متعددی در استان فارس برگزار شده است؛ از جمله نشست با مدیر حوزه علمیه استان فارس، دو جلسه با نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز آیت‌الله دژکام، جلسه با استاندار فارس و همچنین جلسات جداگانه با مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس.

وی افزود: خوشبختانه آمادگی کامل در همه سطوح استان فارس برای میزبانی جشنواره ورزشی طلاب وجود دارد و همه دستگاه‌ها برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.

افتتاحیه جشنواره در سالن شهید دستغیب شیراز

مسئول برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی با اشاره به محل افتتاحیه جشنواره گفت: برای مراسم افتتاحیه، سالن شهید دستغیب شیراز با ظرفیت حدود ۲۵۰۰ نفر در نظر گرفته شده است؛ سالنی استاندارد که سابقه میزبانی مسابقات لیگ فوتسال را نیز دارد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است.

وی افزود: بازدید نهایی از این سالن در سفر آینده مسئولان ستادی به استان فارس انجام خواهد شد تا افتتاحیه جشنواره در بهترین شرایط و با بالاترین کیفیت برگزار شود.

افزایش شرکت‌کنندگان نسبت به دوره گذشته

حجت‌الاسلام پناهی با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان اظهار داشت: امسال تعداد طلاب شرکت‌کننده در جشنواره نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و بیش از ۱۴۰۰ طلبه ورزشکار از سراسر کشور در جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی کشور در شیراز حضور خواهند داشت.

مسئول برگزاری جشنواره افزود: تلاش ما این است که با استفاده از تجربه‌های دوره‌های گذشته، جشنواره‌ای در شأن حوزه‌های علمیه و طلاب ورزشکار از نظر کمّی و کیفی برگزار شود.

رفع دغدغه‌های درمانی و خدمات پزشکی مسابقات

وی در ادامه به موضوع خدمات پزشکی و امدادی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات سال گذشته، موضوع پزشکیار و آمبولانس بود که امسال با تأکید انجام‌شده، مقرر شده است اداره‌کل ورزش و جوانان استان فارس و هیئت‌های ورزشی مربوطه این مسئولیت را به‌طور کامل برعهده بگیرند تا دغدغه‌ای در این زمینه وجود نداشته باشد.

تشکیل کارگروه‌های هماهنگی و رسانه‌ای

مسئول برگزاری جشنواره با اشاره به برنامه‌های اجرایی پیش از آغاز مسابقات گفت: جلسات هماهنگی با هیئت‌های ورزشی استان فارس پیش از برگزاری جشنواره برگزار می‌شود و یک گروه ارتباطی در فضای مجازی برای تبادل اطلاعات میان مسئولان رشته‌ها و هیئت‌های استانی تشکیل خواهد شد.

وی همچنین از تشکیل کمیته رسانه‌ای جشنواره خبر داد و افزود: این کمیته مأموریت دارد پوشش خبری گسترده، دقیق و حرفه‌ای از مسابقات و مراسم افتتاحیه ارائه دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی با اشاره به محدودیت‌های مالی امسال تصریح کرد: به‌دلیل شرایط خاص کشور و کاهش بودجه‌ها، با کمبود منابع مالی مواجه هستیم اما پیگیری‌های جدی از سازمان برنامه و بودجه و همچنین استفاده از ظرفیت‌های استانی در دستور کار قرار گرفته است.

افتتاحیه باشکوه با پوشش زنده رسانه ملی

مسئول برگزاری جشنواره با اشاره به اهمیت مراسم افتتاحیه گفت: برنامه‌ریزی شده است که افتتاحیه جشنواره با حضور مسئولان کشوری و استانی، چهره‌های شاخص حوزوی و ورزشی و با پوشش زنده شبکه خبر، شبکه ورزش و شبکه استانی فارس برگزار شود.

وی افزود: دعوت از وزیر ورزش و جوانان، معاونان ایشان و چهره‌های شاخص ورزشی و فرهنگی کشور در دستور کار قرار دارد و از ورزشکاران ارزشی نیز در این مراسم تجلیل خواهد شد.

تأکید بر رویکرد فرهنگی و استعدادیابی ورزشی

حجت‌الاسلام پناهی با تأکید بر رسالت فرهنگی جشنواره اظهار داشت: رویکرد اصلی ما در این دوره، تقویت بعد فرهنگی، هویت طلبگی و ارائه یک مدل موفق «فرهنگی ـ ورزشی» است؛ مدلی که بتواند در سطح جامعه ورزش کشور اثرگذار باشد.

وی همچنین از تشکیل کمیته استعدادیابی ورزشی خبر داد و گفت: با استفاده از متخصصان استانی، استعدادهای ورزشی طلاب شناسایی خواهند شد تا زمینه حمایت و بهره‌گیری از ظرفیت آنان در ورزش کشور فراهم شود.

پیشنهاد دریافت پیام رهبر انقلاب برای جشنواره

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مقوله ورزش، به‌ویژه در میان طلاب، خاطرنشان کرد: پیشنهاد شده است که برای افتتاحیه چهارمین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی طلاب بسیجی کشور، درخواست دریافت پیام مقام معظم رهبری پیگیری شود.

حجت‌الاسلام پناهی از همه فعالان و مسئولان ورزشی حوزوی خواست پیشنهادها و تجربیات خود را برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد ملی ارائه دهند.

انتهای خبر /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha