دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
رجب، ماه تقویت توحید

حوزه/ از اعمال روزانه ماه رجب، گفتن هزار مرتبه «لا اله الا الله» است که با همت، دشوار نیست. این توصیه اهمیت توحید را در خودسازی نشان می‌دهد. مطالعه توحید در رجب، مسیر صحیح زندگی را روشن کرده، موجب رشد روحی، عزت انسان و عدم خضوع جز در برابر خدا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مرحوم علامه مصباح در یکی از سخنرانی های خود به موضوع «ماه رجب به عنوان ماه تقویت توحید» پرداخته‌اند که تقدیم شما فرهیختگان می شود.

یکی از اعمالی که برای هر روز ماه رجب وارد شده است، گفتن روزانه هزار مرتبه ذکر «لا اله الا الله» است.

شاید برای بسیاری سخت باشد که روزی هزار مرتبه تهلیل بگویند.

البته اگر انسان همت داشته باشد خیلی سخت نیست؛ نیم ساعت وقت می خواهد.

این توصیه نشان می دهد که توجه به مساله توحید چقدر در اسلام اهمیت دارد و برای خودسازی و رشد روحی و ترقی روحی انسان مؤثر است.

در ماه رجب خیلی مناسب است که مطالعاتی درباره توحید داشته باشیم که مسیر صحیح زندگی ما را مشخص می کند.

آن‌قدر به انسان تعالی می بخشد، آنچنان عزتی به انسان می بخشد که در مقابل هیچ موجودی [جز خدا] حاضر نیست خضوع کند؛ چون همه چیز را از خدا می‌داند.

منبع: برگرفته از بیانات در ۱۳۸۷/۰۴/۱۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha