سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
خطرناک‌ترین آفت عمر انسان

حوزه/ در هر لحظه انسان باید با محاسبه و مراقبه نفس، به تفکر درباره خود بپردازد تا مسیر، هدف و سرانجامش روشن شود؛ زیرا غفلت، رهاکردن نفس و ترک حسابرسی مداوم اعمال، عمر را تباه می‌کند و خطر سوءخاتمه را در پی دارد همواره جدی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، هر لحظه‌ای که انسان به فکر خود نباشد، فرصتی از دست رفته برای شناخت مسیر حقیقی است.

آیت‌الله سعادت‌پرور: اگر می توانید در شبانه روز، ساعات و لااقل دقایقی را به فکر خود باشید! تا بر شما روشن شود چکاره هستید برای چه هستید کجا می روید تا عمر به غفلت نگذرد.

محاسبه و مراقبه را در تمام اعمال و گفتار و کردارتان باید داشته باشید، نه سال و ماهی یک مرتبه؛ بلکه شبانه روزی یک مرتبه، اگر نگوییم ساعتی یک مرتبه محاسبه و هر آنی مراقبه لازم است.

من اگر نفس را آزاد گذاشتید و مراقب آن نبودید و محاسبه ی اعمال نکردید و دوش به دوش غفلت؛ عمر را گذراندید از سوء خاتمه بترسید.

منبع: رسائل عرفانی آیت الله سعادت پرور، ص ۱۹۰

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha