یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
نشست «علوم انسانی دیروز، امروز، فردا» در کرمانشاه برگزار می‌شود

حوزه/ نشست تخصصی «علوم انسانی: دیروز، امروز، فردا» در کرمانشاه، با سخنرانی فرزند علامه مصباح یزدی(رض) و مشارکت نهادهای حوزوی و دانشگاهی استان، برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه با همکاری مجمع علمی حکمت اسلامی استان، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های استان و قرارگاه کربلا، نشست تخصصی مشترکی را با عنوان «علوم انسانی: دیروز، امروز، فردا» برگزار می‌کند.

این نشست با هدف تبیین رسالت خطیر حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها در عرصه بالندگی علمی و تمدن‌سازی اسلامی، تعمیق مبانی نظری و کاربردی‌سازی علوم انسانی اسلامی و نیز بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو در این عرصه حیاتی، تشکیل می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی مصباح یزدی، فرزند ارجمند فیلسوف فقید، علامه آیت‌الله مصباح یزدی (رضوان الله تعالی علیه)، به عنوان سخنران ویژه این مراسم سخنرانی می‌کند.

این هم ‌اندیشی علمی روز دوشنبه، پانزدهم دی ‌ماه، ساعت ۱۹:۱۵ در سالن جلسات مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

حضور استادان، فضلا و نخبگان حوزوی و دانشگاهی، موجب غنای علمی و معنوی این نشست تخصصی ارزیابی می‌شود.

ستاد بزرگداشت علامه مصباح یزدی (رضوان الله تعالی علیه) استان کرمانشاه، مجری این برنامه است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha