دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۵
حضرت زینب(س) اثبات کرد تربیت و رسالت از هم جدا نیستند

حوزه/ زن و مرد در مسئولیت انسانی و دینی مساوی‌اند. پس از عاشورا، بقای نهضت کربلا مرهون فعالیت‌های حضرت زینب(س) است. جامعه اسلامی باید زنان آگاه و توانمند برای سخنرانی، پاسخ به شبهات و مقابله با انحراف فرهنگی تربیت کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مرحوم علامه مصباح در یکی از سخنرانی های خود به موضوع «نقش اجتماعی زن در پاسداری از دین» اشاره کرده است که تقدیم شما فرهیختگان می شود.
کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود...

بعضی‌ می ‌گویند کار زن خانه ‌داری و تربیت بچه است و به هیچ کار دیگری نباید بپردازد.

اینطور نیست! زن و مرد هر دو از لحاظ انسانیت، اسلام و وظایفی که نسبت به تربیت دیگران برای انتقال معارف اسلامی به دنیا دارند، مساوی ‌اند.

همه می ‌دانیم که حضرت زینب (سلام الله علیها) بعد از داستان کربلا چه کارهایی کردند.

مسئولیت داستان عاشورا بعد از شهادت سیدالشهدا (علیه السلام) به عهده حضرت زینب بود.

اگر نبود فعالیت‌ های حضرت زینب (سلام الله علیها)، چیزی از داستان کربلا نمی ‌دانستیم. بقای این داستان مرهون زحمات حضرت زینب است.

آیا خانم‌ های متدین می توانند در مقابل گمراهی [و انحراف] سخنرانی کنند؟

اگر بخواهند سخنرانی کنند، چه کار باید کنند؟

برای اینکه سخنران بشوند و شبهات را جواب بدهند، در دهان مثل یزید و ابن زیاد بزنند، همان بچه ‌داری کافی است؟! اینها کجا باید تربیت بشوند؟

جامعه اسلامی باید چنین ظرفیتی داشته باشد. امروز در دنیا ملاحظه می ‌فرمایید که مسئول بسیاری از کمبودها و بلاهای فرهنگی عالم، خانم ‌ها هستند.

چه کسی باید مقابل آن ها بایستد؟ چه کسانی باید مانع بشوند از اینکه نسل آینده انقلاب ما مبتلا به این فسادها نشود؟

سخنرانی در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha