سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
تجمع با شکوه «تا پای جان برای ایران» در آران و بیدگل برگزار شد

حوزه/ تجمع باشکوه مردم ولایتمدار و دارالشهدای آران و بیدگل با عنوان «تا پای جان برای ایران» با هدف نمایش اتحاد، همدلی و لبیک به رهبری معظم در آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، تجمع با شکوه مردم ولایتمدار و دارالشهدای آران و بیدگل با عنوان «تا پای جان برای ایران» با هدف نمایش اتحاد، همدلی و لبیک به رهبری معظم ظهر سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ با سخنرانی حجت الاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه آران و بیدگل و مرثیه سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) با شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل،حیدر حیدر با حضور پرشور مسئولان، خانواده معظم شهداء، روحانیون ، مدیران و طلاب مدارس علمیه و اقشار مختلف مردم در میدان سردار شهید سلیمانی آران و بیدگل برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سردادن شعار ای رهبر بهتر ز جان تا محو خیل دشمنان آماده ایم ،آماده ایم، از جبهه ایمان رسد آوای فتح دیگری آماده ایم ،آماده ایم، این مردم آزاده و این نغمه های حیدری ماییم و عزم راسخ و ماییم امر رهبری و ما با نشاط و پرتوان آماده ایم، آماده ایم ، علمدار خامنه ای ، لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسینم ضمن حمایت قاطع از رهبری ، نظام و انقلاب و محکوم کردن اغتشاشات اخیر از دولمتردان خواستند پیرامون گرانی های اخیر و رفع مشکلات معیشتی مردم تمهیدات فوری را بیاندیشند.

شرکت کنندگان همچنین با بیان اینکه گرچه وضعیت مردم ایران می تواند بهتر باشدولی عده ای خائن نمی گذارند خواستار برخورد با اینگونه افراد خائن به این ملت و مافیای ثروت و قدرت که پشت صحنه با دشمن همکاری می کنند شدند.

انتهای پیام./

تجمع با شکوه «تا پای جان برای ایران» در آران و بیدگل برگزار شد

تجمع با شکوه «تا پای جان برای ایران» در آران و بیدگل برگزار شد

تجمع با شکوه «تا پای جان برای ایران» در آران و بیدگل برگزار شد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha