سه‌شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
قدردانی آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی از مردم و حافظان امنیت / مسئولان قدردان مردم باشند

حضرت آیت الله نوری همدانی با تجلیل و تکریم از حضور حماسی ملت در راهپیمایی ۲۲ دی، از مسئولان خواستند قدردان این مردم باشند و در رفع مشکلات معیشتی آنان بکوشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، متن پیام قدردانی حضرت آیت الله نوری همدانی از حضور پرشور مردم و همچنین تلاش های نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و دستگاه های امنیتی و صدا و سیما بدین شرح است:

بسمه تعالی

بار دیگر امت حزب الله ایران اسلامی با حضور هوشمندانه و با بصیرت خود چشم فتنه را کور کرده و وحدت و یکپارچگی خود را در حمایت از انقلاب اسلامی و آرمان شهیدان و امام عظیم الشأن (رحمت الله علیه) و حمایت قاطع از رهبر معظم انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند و دشمنان خود در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی و ایادی آنان را نا امید کردند.

اینجانب ضمن تجلیل و تکریم از این حضور حماسی، از مسئولان می خواهم قدردان این مردم باشند و در رفع مشکلات معیشتی آنان بکوشند.

لازم می دانم از تلاش های نیروهای مسلح و امنیتی این کشور خصوصاً سپاه پاسداران و نیروی انتظامی که با جان‌فشانی خود امنیت کشور را برقرار کردند و همچنین صدا و سیما که با اطلاع رسانی دقیق و به تصویر کشاندن حضور مردم انقلابی و نمایش جنایات تروریست ها تلاش نمودند تشکر نمایم.

۲۳ دی ماه ۱۴۰۴

حسین نوری همدانی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha