شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
دستگیری ۲۷ نفر از عوامل اقدامات تروریستی در لرستان

حوزه/ مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، از دستگیری ۲۷نفر از سردسته‌ها و عوامل اقدامات آشوبگری و تروریستی مسلحانه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، مرکز اطلاع رسانی پلیس استان لرستان اعلام کرد: با تلاش حافظان امنیت در نیروی انتظامی کوهدشت، دو نفر از عاملان اقدامات آشوبگری و تروریستی مسلحانه به همراه یک قبضه سلاح جنگی و یک نفر دیگر که با استفاده از بمب های دست ساز به اماکن مذهبی و اموال عمومی تعدی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

همچنین مأموران شهرستان رومشکان با همکاری مردم غیور و آگاه استان، هفت عامل اقدامات خرابکارانه و آتش سوزی را شناسایی و بازداشت کردند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس لرستان ابراز کرد: حافظان امنیت در شهرستان‌های پلدختر و معمولان هم ۱۷ نفر از سرگروه‌های اصلی دعوت به اقدامات مخربانه، آتش سوزی و تعرض به اموال عمومی و خصوصی مردم را شناسایی و دستگیر کردند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha