جمعه ۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۰
مدرسه علمیه امیرالمؤمنین (ع) آران و بیدگل درگذشت مادر معلم شهید احمد معینی‌آرانی را تسلیت گفت

حوزه/ مدیر ، اساتید و طلاب مدرسه علمیه امیرالمؤمنین (ع) آران و بیدگل درگذشت مادر مصطفی معینی آرانی نماینده مردم شهرستان های کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و مادر معلم شهید احمد معینی آرانی را تسلیت گفتند.

مدیر ، اساتید وطلاب مدرسه علمیه امیرالمؤمنین (ع) آران و بیدگل طی پیامی درگذشت مادر مصطفی معینی آرانی نماینده مردم شهرستان های کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و مادر معلم شهید احمد معینی آرانی را تسلیت گفتند.

متن پیان به شرح ذیل است:

هو الباقی
وَبَشِّرِ ٱلصَّـٰبِرِینَ ٱلَّذِینَ إِذَآ أَصَٰبَتْهُم مُّصِیبَةࣱ قَالُوٓاْ
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَیْهِ رَٰجِعُونَ

جناب آقای مصطفی معینی آرانی
نماینده محترم مردم دارالمؤمنین کاشان و دارالشهداء آران و بیدگل

فقدان مادر بزرگوارتان، والده ماجده شهید والامقام احمد معینی را خدمت جنابعالی و تمامی بازماندگان تسلیت عرض می‌نماییم.
بی شک تربیت فرزندان ولایی و انقلابی و تقدیم شهید در راه اعتلای اسلام ناب محمدی (ص) و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشان از فضیلت، ایمان و مجاهدت این بانوی صبور دارد.

روح ایشان با اهل بیت عصمت و طهارت خاصه صدیقه شهیده سلام الله علیهم اجمعین محشور گردد.

از خداوند مهربان، مغفرت، آمرزش و مقام فردوس و رضوان الهی برای آن فقیده سعیده و برای جنابعالی و خانواده محترم و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمائیم.

مدیریت، اساتید و طلاب مدرسه علمیه امیرالمؤمنین علیه السلام آران و بیدگل

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha