جمعه ۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
دشمن در جنگ شناختی، موقعیت‌های محبوب را هدف می‌گیرد

 حوزه / امام جمعه قیدار در خطبه‌های نماز جمعه قیدار با تأکید بر جنگ شناختی دشمن، گفت: هدف اصلی دشمن تبدیل موقعیت‌های محبوب به منفور است که باید با روایت‌سازی دقیق خنثی شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان؛ حجت‌الاسلام علی موسوی در خطبه‌های نماز جمعه به فتنه اخیر اشاره و اظهار کرد: این فتنه عظیم چهار ضلع داشت، ضلع اول آن اعمال حداکثری خشونت بود، خشونتی فراگیر و هماهنگ علیه هر چیزی که رنگ و بوی ایرانیت داشت؛ اعم از مردم کوچه و بازار تا اماکن و بازار و مراکز امنیتی انتظامی، سپاه و بسیج در معرض آتش، قتل و غارت قرار گرفت.

وی افزود: ضلع دوم از میان برداشتن مردمی بود که عامل اصلی حفظ ایران در طول تاریخ چند هزار ساله بوده‌اند، کشتار نیروهایی که برای دفاع از کشور به میدان آمدند.

امام جمعه قیدار ادامه داد: ضلع سوم، تهدید به حمله نظامی بود و پروژه مزدوران ترامپ و نتانیاهو در ایران این بود که با کشته‌سازی از مردم، میدان را برای مداخله مستقیم ترامپ در مسائل کشور و حمله مجدد او به ایران فراهم آورند و کشته‌سازی از مردم ایران به عنوان موتور محرکه برای مداخله مستقیم ترامپ در کشور و حمله مجدد به ایران بود.

وی تصریح کرد: ضلع چهارم هم اختلاف در ارکان نظام و راه افتادن بحث‌های جناحی ناظر به دوقطبی مقاومت و کوتاه آمدن بود که نتیجه آن فروپاشی اقتدار سیاسی و فروپاشی داخلی نظام بود.

امام جمعه قیدار بیان کرد: مجموعاً ملت بزرگ ایران با رهبری‌های الهی و پیامبرگونه مقام معظم رهبری، گام بزرگی در خنثی‌سازی خطرات و تهدیدات برداشت و این پیروزی باید با قدرت، روایت‌سازی و روایت‌گری شود.

وی با بیان اینکه در جنگ شناختی، حمله همیشه به نمادها و موقعیت‌های موثر است نه حاشیه‌ای افزود: تبدیل موقعیت محبوب به موقعیت منفور، هدف اصلی این حمله‌ها است.

امام جمعه قیدار اضافه کرد: یکی از کلیدی‌ترین نقاط روایت‌سازی در این مرحله، برجسته‌کردن محبوب بودن مسجد در میان مردم است؛ چیزی که دشمن دقیقاً قصد دارد آن را انکار کند.

حجت‌الاسلام موسوی به روز سوم شعبان ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار نیز اشاره کرد و گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان امانت‌داران امین انقلاب اسلامی و سربازان بی‌ادعای ولایت و بازوی توانمند رهبر انقلاب، حضور مؤثر و پربرکتی در همه عرصه‌های خدماتی، امنیتی، علمی و سازندگی رقم زده‌اند.

امام جمعه قیدار به چهارم شعبان میلاد حضرت ابولفضل (ع) و روز جانباز اشاره و بیان داشت: حضرت عباس،فداکاری بی‌مانند درتاریخ بشری‏ و بزرگ‏‌جانباز تاریخ انسانیت است که راه و رسم عاشقی و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت.

وی به ولادت امام سجاد علیه (ع) نیز اشاره کرد و گفت: امام سجاد (ع) دو نقص را در جامعه برطرف کردند، اول اینکه دستگاه خلافت اموی قلوب مردم را به سمت دنیا هدایت کرده بودند؛ و باید معنویت از نو در این جامعه احیا می‌شد که حضرت این را احیا کردند و دوم احیای گرایش به اهل بیت (ع) بر محور سید الشهداء (ع) بود که حضرت این کار را انجام دادند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha