به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، اسماعیل متوسلیان، دبیر ستاد بزرگداشت سردار شهید محمد جعفر سعیدی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مستند روایت زندگی مشترک سردار شهید محمد جعفر سعیدی ( از شهدای نیروی دریایی سپاه) با همسرش فاطمه خدری کلید خورده و اکنون نیز در مرحله پیش تولید قرار دارد.
وی افزود: این مستند بعد از مراحل تحقیق و پژوهش وارد مرحله تولید و فیلمبرداری شده است که بعد از سه هفته در دی ماه سال جاری مراحل فیلمبرداری خود را پشت سر گذاشته است.
متوسلیان بیان کرد: این اثر تهیه و تولید مرکز آفرینشهای هنری نیروی دریایی سپاه و با حضور فاطمه خدری همسر شهید محمد جعفر سعیدی است که تهیه کننده آن مجید حاجبی و نویسنده و کارگردان آن نیز میثم دره شولی است.
وی افزود: امید است مستند سردار شهید سعیدی بتواند زوایای ناشناخته از زندگی این شهید شاخص را به مخاطبان عرضه و نسل کنون بیشتر با شهدا آشنا و مانوس شوند.
میثم درهشولی کارگردان مستند گفت: در جهان حرفهای فیلمسازی چالشهای فراوانی وجود دارد و یکی از مهمترین این چالشها سبک و نوع روایت است.
وی افزود: روایت در این نوع مستندها باید علاوه بر پیوستگی، جامعیت لازم را نیز باید داشته باشد.
درهشولی اظهار کرد: در این مستند تلاش میشود روایتی نو از زندگی نامه شهید محمد جعفر سعیدی ارائه شود که از حیث تاثیرگذاری در مخاطب نیز از کیفیت مطلوب و شایستهای برخوردار باشد.
مجید حاجبی، تهیه کننده مستند نیز گفت: بعد از بررسیهای فراوان و مقایسه با آثار موفق جهانی به این نتیجه رسیدیم که این مستند را با سبک بازنمایی انجام شود.
وی افزود: در این اثر بعد از انتخاب عوامل حرفهای مراحل تحقیقات و پیش تولید این اثر آغاز شد.سردار شهید محمدجعفر سعیدی سوم تیرماه ۱۳۴۳ در روستای احشام قائدها از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر چشم به جهان گشود و چهارم دیماه ۱۳۶۵ در محور عملیاتی کربلای ۴ جزیره سهیل عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انتهای پیام/










نظر شما