چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
کارگاه روش‌های مدیریت اختلاف و پیشگیری از سوءتفاهم در خانواده در اراک

حوزه/ کارگاهی با محوریت مدیریت اختلاف‌نظر و جلوگیری از سوءتفاهم با تأکید بر مخرب بودن تقابل در زندگی خانوادگی در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، کارگاه آموزشی «روش‌های مدیریت اختلاف‌نظر و جلوگیری از سوءتفاهم در خانواده» با هدف ارتقای مهارت‌های ارتباطی در محیط خانواده،امروز با حضور خانم رجب زاده مشاور خانواده در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) اراک برگزار گردید.

در این کارگاه رجب‌زاده، با اشاره به طبیعی و سازنده بودن تفاوت‌ها در روابط انسانی، تأکید کرد: آنچه مخرب و تلخ‌کننده زندگی است، تقابل است.

وی سوءتفاهم، مبهم صحبت‌کردن، طعنه‌زنی و تعارض‌های حل‌نشده را از جمله عوامل زمینه‌ساز ایجاد تقابل برشمرد.

رجب زاده در ادامه راهکارهای جلوگیری از اختلاف را برشمرد و گفت: نخست داشتن «گوش دادن فعال» است، نه گوش دادن منفعل، ظاهری، انتخابی یا دفاعی؛ بلکه گوش‌دادنی که تمام وجود فرد را درگیر می‌کند. دوم «همدلی بدون قضاوت و سرزنش» و سوم «دارابودن مهارت حل مسئله» است تا بتوان سوءتفاهم‌ها را رفع و مشکلات را در موقعیت‌های ویژه مدیریت کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha