به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد،سمیه عزیزی معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان لرستان عصر چهارشنبه در جلسه هماندیشی فعالان فرهنگی و تبلیغی استان با محوریت تحلیل فتنه اخیر و الزامات کنش فرهنگی مؤثر با بیان اینکه همه باید برای مقابله با توطئه های دشمن بصیر باشیم افزود:ملت بابصیرت و مقاوم ایران اسلامی با تمام توان نقشه های دشمنان را نقش بر آب می کند.
وی بیان کرد:در شرایطی که دشمن با ترکیب فشار اقتصادی، جنگ شناختی و عملیات رسانهای بهدنبال ایجاد شکاف اجتماعی است، قرارگاه فرهنگی استان لرستان با هدف شبکهسازی تبلیغی، هدفمندسازی فعالیتهای فرهنگی و ارتقاء تشکلهای مردمی، رسماً فعالیت تبلیغی خود را آغاز می کند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان در پایان اظهار داشت: این قرارگاه با هدف تبیین دقیق وظایف اعضا، شبکهسازی تبلیغی، هدفمندسازی فعالیتهای فرهنگی و ارتقاء کمی و کیفی تشکلهای فرهنگی شکل گرفته و اعضاء اصلی قرارگاه، فعالان دغدغهمند و توانمند عرصه فرهنگ و تبلیغ هستند که در موضوعات مشخص شده وظیفه شبکهسازی در هفت گام (رصد، شناسایی، عضوگیری، مسئلهیابی، راهکاریابی، عملیات حل مسأله، بازخوردگیری و اطلاعرسانی عمومی) را دارند.
عزیزی گفت:طلاب و مبلغان باید در راستای ایجاد بصیرت افزایی روزافزون در جامعه تلاش خود را بکار گیرند.











نظر شما