جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴
درایت نیروهای اطلاعاتی مانع ضربه‌های سنگین دشمن در اغتشاشات شد

حوزه/ حجت الاسلام سالاری گفت: درایت، هوشیاری و جان‌فشانی سربازان گمنام امام زمان(عج) باعث شد نقشه‌های دشمن در اغتشاشات اخیر خنثی شده و از وارد آمدن ضربه‌های سنگین به امنیت کشور جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام محسن سالاری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سیریک، با تبریک میلاد حضرت علی‌اکبر(ع)، جوانی را بهترین زمان برای انسان دانست و اظهار داشت: بهترین زمان برای انسان جوانی است و در جوانی پاک زیستن شیوه پیامبری است.

وی با اشاره به ماه مبارک شعبان، استغفار را شاه‌کلید حل مشکلات خواند و بر حقیقی بودن آن تأکید کرد و گفت: استغفار باید حقیقی و با توجه به گناه باشد، در استغفار باید حق مردم را پس داد تا استغفار ما قبول شود. رمز آمرزیده شدن، بخشیدن دیگران است.

امام جمعه سیریک سه راه پذیرش استغفار را اینگونه برشمرد و یادآور شد: دادن حق مردم، به دست آوردن دل شکستگان و اطاعت و خدمتگزاری پدر و مادر، سه راه پذیرش استغفار است.

حجت الاسلام سالاری با اشاره به الگوی حضرت علی‌اکبر(ع)، انقلاب اسلامی را «انقلابی علی‌اکبری» خواند و ادامه داد: راه علی‌اکبری زیستن، مخالفت با هوای نفس است.

وی با تبریک میلاد حضرت مهدی(عج)، بر لزوم دعا برای ظهور تأکید کرد و گفت: رمز قبولی عبادات و طاعات، قبولی ولایت و محبت امام زمان(عج) است، مزد رسالت پیامبر(ص)، محبت اهل‌بیت است و امروز مزد آن، طلب فرج و دعا برای ظهور است.

وی با اشاره به هفته سربازان گمنام امام زمان، از درایت و جان‌فشانی این نیروها تقدیر کرد و ادامه داد: اگر درایت و جان فدایی این عزیزان نبود، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر ضربه‌های سنگین‌تری می‌خوردیم، سربازان گمنام، آمدن نیروهای موساد و تروریست‌ها را شناختند و بسیاری از مهمات آنها را کشف و ضبط کردند.

امام جمعه سیریک با اشاره به بحث حذف ارز ترجیحی و قیمت بنزین، اظهار کرد: این طرح، طرح خوبی است، ولی زمان اجرای آن مناسب نبود، باید اول زمینه‌های اجرا و بحث درآمد مردم را می‌سنجیدند، سپس اجرا می‌کردند.

وی خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد: ترامپ قمارباز اول به فکر امنیت ایالات خودش باشد و بداند ایران لقمه‌ای اندازه دهان او نیست و با همین لقمه خفه خواهد شد، بستن تنگه هرمز یعنی بستن نفت دنیا. اگر ترامپ می‌خواهد همانند فرعون غرق شود، عملیات دفن خود در قعر خلیج‌فارس را شروع کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha