شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹
۱۰۰۰ برنامه فرهنگی و مذهبی به مناسبت اعیاد شعبانیه در کاشان برگزارمی شود

حوزه/ رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: هیات‌های مذهبی و تشکل‌های مردمی شهرستان کاشان یکهزار برنامه فرهنگی و دینی به مناسبت اعیاد شعبانیه در شهرستان، شهرها و محله‌ها اجرا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین مهدی بصیرتی در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: هیات‌های مذهبی و تشکل‌های مردمی شهرستان کاشان یک هزار برنامه فرهنگی و دینی به مناسبت اعیاد شعبانیه در شهرستان، شهرها و محله‌ها اجرا می‌کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان افزود: جشن‌های خیابانی، چراغانی و آذین بندی گسترده، جشن‌های مساجد و هیئت‌های مذهبی، برنامه‌های بقاع متبرکه، مسابقات متنوع در فضای مجازی، کاروان‌های زیارتی مسجد مقدس جمکران و پخت کیک ۳۱۳ متری در نیمه شعبان از جمله این برنامه‌ها است.

به گفته وی جشن‌های آغاز ماه مبارک رمضان نیز با محوریت مساجد، هیات‌ها و مشارکت فعال مردم شهرستان کاشان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین بصیرتی گفت: بهترین پاسخ به طرح ناامنی و سیاه‌نمایی دشمن، نمایش زندگی طبیعی، باطراوت و مؤمنانه مردم ایران است، زندگی‌ای که امروز در شور و نشاط فرهنگی و مذهبی شهر کاشان به‌وضوح جریان دارد و نشان می‌دهد جامعه دینی، زنده، پویا و امیدوار به آینده است.

شایان ذکر است، حدود هزار هیات مذهبی دارای مجوز و غیر مجوز در شهرستان کاشان فعالیت دارند به طوریکه به ازای هر ۴۰۰ نفر در کاشان یک هیئات مذهبی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha