سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر دخالت اروپا در امور داخلی ایران را  قاطعانه محکوم کرد

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی در بیانیه‌ای، تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های موسوم به تروریستی را به‌شدت محکوم کرد و آن را اقدامی آشکار علیه حاکمیت ملی و عزت جمهوری اسلامی ایران دانست.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی صفوی، رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر در بیانیه‌ای، تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های موسوم به تروریستی را به‌شدت محکوم کرد و آن را اقدامی آشکار علیه حاکمیت ملی و عزت جمهوری اسلامی ایران دانست و تأکید کرد که این تصمیم، بیش از آن‌که جنبه حقوقی داشته باشد، بیانگر همسویی اروپا با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و نادیده‌انگاشتن تروریسم واقعی در فلسطین است.

وی در ادامه تأکید کرد که این اقدام اتحادیه اروپا نه‌تنها دخالتی صریح در امور داخلی ایران و تعرضی مستقیم به یکی از نهادهای رسمی و قانونی دفاعی این کشور به‌شمار می‌آید، بلکه بیانگر همراهی و همسویی آشکار با سیاست‌های ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ سیاست‌هایی که سال‌هاست با ظلم، اشغال، سرکوب و نسل‌کشی علیه ملت فلسطین گره خورده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: جهان امروز به‌وضوح شاهد چهره واقعی تروریسم دولتی در غزه و سراسر فلسطین اشغالی است؛ جایی که زنان، کودکان و غیرنظامیان بی‌دفاع هدف حملات بی‌وقفه و جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند، آن‌هم با حمایت کامل سیاسی، نظامی و مالی آمریکا و سکوت معنادار مدعیان حقوق بشر در غرب.

این عالم برجسته دینی در ادامه تصریح کرد: این تصمیم اتحادیه اروپا، نشانه‌ای روشن از تبعیت کورکورانه از سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ همان قدرت‌هایی که در برابر نسل‌کشی ملت فلسطین چشم خود را بسته‌اند، اما به بهانه حقوق بشر و عدالت، نهاد دفاعی یک کشور مستقل را هدف قرار می‌دهند.

وی با تأکید بر ماهیت و کارکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه پاسداران، نهادی برخاسته از متن ملت ایران و متولی دفاع از امنیت ملی، استقلال، ارزش‌های اسلامی و حمایت از ملت‌های مظلوم است و هیچ قدرت خارجی نمی‌تواند با برچسب‌زنی‌های سیاسی، جایگاه مشروع این نهاد مردمی و دفاعی را تضعیف کند یا به حاکمیت ملی ایران خدشه وارد سازد.

رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر در پایان افزود: اقتضای حق و عدالت آن است که تروریسم واقعی به‌درستی شناخته و معرفی شود؛ تروریسم حقیقی، همان دولت‌ها و قدرت‌هایی هستند که در فلسطین، جنایت، قتل‌عام و ظلم سازمان‌یافته علیه انسان‌های بی‌گناه را رقم می‌زنند، نه نهادهایی که برای دفاع از سرزمین و مردم خود ایستاده‌اند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha