حجت الاسلام روح الله رضایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، با اشاره به رسالت سازمان تبلیغات اسلامی بر پایه دستور امام راحل مبنی بر مقابله با تبلیغات ضداسلامی و هجمه های دشمنان انقلاب اظهار داشت: فعالیت های تبلیغی باید در چارچوب آموزه های اسلامی و با استفاده از ظرفیت های مناسب پیش رود.
وی با تشریح اهم فعالیت های اداره تبلیغات اسلامی اردستان، از تشکیل گروه های مبلغین و روحانیت در سطح شهرستان، ایجاد کانال مجمع الذاکرین و برگزاری جلسات ماهانه مادحین خبر داد.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی اردستان افزود: از ابتدای سال جاری، ۳ جلسه روحانیت در شهرهای اردستان، زواره و مهاباد برگزار شد و در مجموع ۳۳ روحانی به صورت ثابت در شهرستان فعال هستند.
وی عنوان کرد: هم چنین جلسه مجمع الذاکرین با حضور ۵۰ مداح تشکیل شده و برای ۵ هیئت مذهبی مجوز صادر شده است.
حجت الاسلام رضایی به صدور مجوز ۳ موکب شهری، اعزام مبلغین در مناسبت های مذهبی و فعالیت ۴۵ مبلغ و مبلغه نیز اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله کارگاه تدبر در قرآن با ظرفیت ۵۰ نفر، آشنایی با طب سنتی اسلامی با حضور ۴۵ نفر و جلسات محلهمحوری از دیگر اقدامات انجامشده توسط این اداره بوده است.
انتهای پیام











نظر شما