یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
انتظار فرج فقط دعای سلامتی امام زمان(عج) نیست

سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه انتظار فرج فقط دعای سلامتی امام زمان(عج)، صدقه دادن و شرکت در جشن نیمه شعبان نیست، گفت: انتظار فرج به معنی تلاش برای رسیدن به قله است.

حوزه / حجت الاسلام و المسلمین محمدمهدی ماندگاری در محفل معارفی شب گذشته حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن تبریک دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امسال دهه فجر انقلاب اسلامی با اعیاد ماه شعبان و میلاد امام زمان(عج) هم‌زمان شده است و امیدواریم خداوند عیدی ما را با ظهور حضرت حجت(عج) بدهد.

وی با اشاره به اینکه در روایات می‌خوانیم که بالاترین عمل مسلمانان، انتظار فرج است، مطرح کرد: در ذهن بسیاری از افراد خواندن دعای فرج، جمکران رفتن و صدقه دادن برای سلامتی امام زمان(عج)، انتظار فرج است ولی این اقدامات اگرچه خیلی خوب هستند ولی افضل الاعمال نیستند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: منظور پیامبر اسلام(ص) از روایت «انتظار فرج بالاترین عمل است» مجموعه‌ای از رفتارها است و طبق نظر بسیاری از بزرگان دینی انتظار فرج یک مکتب تربیتی است.

وی با بیان اینکه طی هزاران سال، ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۳ معصوم تلاش کردند که بشر را به قله برسانند، عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید که باید حکومت صالحان در جهان حاکم باشد و تمام انبیا و اولیا در همین راستا رسالت داشتند.

ماندگاری ادامه داد: اگر فرج امام زمان(عج) قله عالم هستی است در نتیجه انتظار فرج تنها در دعای سلامتی، صدقه دادن و شرکت در جشن نیمه شعبان خلاصه نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه در فتنه اخیر اکثر فریب خوردگان از نوجوانان متوسطه اول بودند، خاطرنشان کرد: در روایات نیز می‌خوانیم که اگر از نسل نوجوان استفاده نکنید قطعا دشمن آن‌ها را به کار خواهد گرفت.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها افزود: هر عرصه‌ای را که ما غفلت کردیم دشمن در آن ورود پیدا کرد و پیروز شد که از جمله آن می‌توان به فضای مجازی و دبیرستان‌ها اشاره کرد.

وی با بیان اینکه نخستین هدف انقلاب اسلامی سقوط طاغوت بوده است، تصریح کرد: طاغوت دو نماد دارد که یک نماد بیرونی آن محمدرضا پهلوی بود که الحمدالله ساقط شد و یک نماد درونی دارد که شهدا توانستند آن را ساقط کنند و از ما جلوتر در صف ظهور قرار گیرند.

ماندگاری با اشاره به اینکه اولین قدم برای فرج مخالفت با هوای نفس است، یادآور شد: قدم دوم برای فرج برپایی حکومت اسلامی است که در سوره آل عمران به آن اشاره شده است.

وی زمینه‌سازی ظهور را از مهمترین ارکان انتظار دانست و گفت: منتظر ظهور نباید فریب تبلیغات دشمنان را بخورد؛ امروز اگر کسی فضای مجازی خارجی و رسانه‌های ماهواره‌ای را دنبال می‌کند بداند که در آستانه فریب خوردن است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: انقلاب اسلامی زمینه‌ساز ظهور است و این زمینه‌سازی ظهور شامل مجاهدت، مقاومت و استقامت است.

وی با اشاره به اینکه حضور در راهپیمایی، خدمت به مردم در ادارات، صرفه‌جویی در مصرف، ورود به عرصه تولید و استفاده از کالای ایرانی مجاهدت است، اظهار کرد: کسبه با پایین آوردن حاشیه سود خود و بانوان با فرزندآوری می‌توانند مجاهدت داشته باشند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha