دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
خوزستان سرزمین فرصت‌ها و تهدیدها است

حوزه/ رئیس میزکار تخصصی تحکیم نظام خانواده گفت: تدوین سرفصل‌های استاندارد و تولید متون آموزشی منسجم برای تقویت تبلیغات اسلامی در استان خوزستان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت‌الاسلام عبدالوحید داودی، رئیس میزکار تخصصی تحکیم نظام خانواده در سفر به خوزستان در جمع رئیس و کارکنان دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان، این استان را «سرزمین فرصت‌ها و تهدیدها» توصیف و بر وجود ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی گسترده در این منطقه تأکید کرد.

وی اظهار داشت: با وجود برخی محرومیت‌ها و چالش‌ها، روحیه و هویت مذهبی مردم خوزستان همچنان پررنگ و زنده است؛ ظرفیتی که در بسیاری از نقاط کشور کمرنگ‌تر شده است.

حجت الاسلام داودی با استناد به سخن شهید سلیمانی مبنی بر وجود فرصت‌های بزرگ در دل تهدیدها، افزود: تلاش میزکار تخصصی تحکیم نظام خانواده در قم، فراهم‌آوردن بستر لازم برای فعالیت مبلغان و فعالان فرهنگی استان خوزستان با انسجام، سهولت و کیفیت بیشتر است.

رئیس میزکار تخصصی تحکیم نظام خانواده از تصویب سرفصل‌های آموزشی ثابت برای جلوگیری از پراکندگی برنامه‌ها خبر داد و افزود: برای هر سرفصل، متن آموزشی کامل و مرحله‌بندی‌شده تدوین شده تا اساتید با محتوایی یکپارچه تدریس کنند. به عنوان نمونه، محتوای آموزشی موضوع «زمینه‌ها، عوامل و پیامدهای طلاق» به‌صورت ساختاریافته و همراه با متن آماده تدریس تهیه شده است.

وی با اشاره به آماده‌سازی «کتاب مربی» و بسته‌های آموزشی مدون، گفت: این اقدامات امکان استفاده از ظرفیت اساتید بومی را فراهم می‌کند و دیگر نیازی به اعزام مدرس از قم یا سایر استان‌ها نخواهد بود. همچنین دوره‌های تربیت مربی به‌صورت مجازی و آفلاین ضبط شده و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام داودی اجرای طرح‌های مسجدمحور در حوزه سلامت روان و خانواده را مورد تأکید قرار داد و افزود: این رویکرد علاوه بر جذابیت برای دولت و وزارت کشور، مورد حمایت سازمان امور اجتماعی نیز قرار گرفته و در صورت پیگیری جدی، دفتر تبلیغات اسلامی پشتیبانی لازم را ارائه خواهد داد.

رئیس میزکار تخصصی تحکیم نظام خانواده بر ضرورت ارائه خروجی‌های آماری و مستند از طرح‌های اجراشده تأکید کرد و توضیح داد: برای جذب حمایت دستگاه‌های اجرایی، ارائه اعداد دقیق و مستندات شفاف ضروری است.

وی راه‌اندازی سطح سه رسمی مشاوره خانواده، به‌ویژه در بخش خواهران، را از مدرسه معصومیه خوزستان ضروری دانست و آمادگی میزکار تخصصی برای حمایت از این برنامه را اعلام کرد.

از دیگر برنامه‌های سفر حجت الاسلام داودی به خوزستان، بازدید از بخش‌های مختلف دفتر تبلیغات اسلامی، جلسه هم‌اندیشی با واحد خواهران، تدریس در کارگاه خانواده و بازدید از کتابخانه تخصصی و استودیو ضبط برنامه بود. وی در پایان با آشنایی با ظرفیت‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده، بر تقویت زیرساخت‌های علمی و محتوایی این مجموعه تأکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha