دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
سفر نماینده ولی‌فقیه در کاشان به شهر بادرود + عکس

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین حسینی در راستای دیدار و گفت‌وگو با خانواده معظم شهداء، جانبازان، آزادگان، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات، مسئولان، زیارت امام زادگان آقاعلی عباس و سید محمد(ع) و سخنرانی در جمع نمازگزاران به شهر بادرود و خالد آباد سفر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، روز یک شنبه نوزدهم بهمن ۱۴۰۴ حجت الاسلام والسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی‌فقیه در کاشان در بدو ورود به بادورد ، به گلزار شهدای گمنام شهربادرود در آقاعلی عباس رفت و به شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم و امنیت ادای احترام کرد.

دیدار و گفت‌وگو با خانواده معظم شهدا، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات، مسئولان، زیارت امام زادگان آقاعلی عباس و سید محمد(ع )بادرود، ، شرکت در نماز ظهر و عصر و دیدار با جمعی از روحانیون، طلاب و مسئولان از برنامه های سفر حجت الاسلام والمسلمین حسینی به شهر بادرود بود.

امام جمعه کاشان در سفر به بادرود که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای کاشان و نطنز، فرمانده سپاه بادرود بادرود، خالد اباد ، امام جمعه بادرود و جمعی از مسئولان، او را همراهی می کردند، با حضور در گلزار شهدای گمنام حسینیه مرکزی خالدآباد نیز ضمن اقامه نماز جماعت در جمع نمازگزاران مسجد و حسینیه مرکزی شهر خالد آباد بادرود به سخنرانی پرداختند.

عضو خبرگان رهبری همچنین در ادامه سفر خود به بادرود با حضور در منزل شهید ابوالفضل شیرزادی و آزاده جانباز، رضا خدایاری از صبر و استقامت خانواده معظم این شهید والامقام و آزاده جانباز دوران دفاع مقدس تجلیل کردند.

گفتنی است، بادرود با جمعیت ۱۷ هزار نفر، شهری تاریخی است با پیشینه هفت هزار ساله از توابع شهرستان نطنز در استان اصفهان و در ۶۰ کیلومتری شرق کاشان و ۵۵ کیلومتری غرب اردستان و در کنار آزاد راه کاشان - اصفهان قرار دارد.

منطقه بادرود با تقدیم بیش از ۴۶شهید، ۴۰ جانباز و ۱۲ آزاده سرافراز سهم به سزایی در پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس داشته است.

انتهای پیام./

سفر نماینده ولی‌فقیه در کاشان به شهر بادرود + عکس

سفر نماینده ولی‌فقیه در کاشان به شهر بادرود + عکس

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha