به گزارش سرویس بین الملل «خبرگزاری حوزه»، حجتالاسلام و المسلمین شیخ عبدالله الدقاق، مدیر حوزه علمیه بحرینیها در قم، در پیامی ویدیویی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این رویداد تاریخی را حامل پیامهایی فراملی برای ملتهای آزاده توصیف کرد.
وی در پیام خود گفت: «پیروزی انقلاب اسلامی در ایران در روز یازدهم فوریه سال ۱۹۷۹ میلادی (۲۲ بهمن)، بهمنزله انفجار نور بود. این انقلاب محدود به ایران نیست؛ بلکه از آنِ همه اسلام و حتی همه آزادگان جهان است.»
این عالم بحرینی با تأکید بر درسهای ماندگار انقلاب اسلامی افزود: «پیروزی انقلاب اسلامی ایران در این روز، یعنی ۲۲ بهمن / ۱۱ فوریه، حامل پیامی جهانی است؛ اینکه ملتها هرگز آزاد نخواهند شد مگر آنکه خود به حرکت درآیند، و هنگامی که به حرکت درآمدند، باید پایدار و استوار بمانند.»
شیخ عبدالله الدقاق در پایان خاطرنشان کرد: «روز ۲۲ بهمن نیز پیامی دیگر در خود دارد؛ پیامی مبنی بر اینکه امت اسلامی تنها با ثبات و پایداری در برابر استکبار جهانی میتواند دست دشمنان را قطع کند.»










نظر شما