جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
ملت ایران محتوای مسموم دشمن را بی اثر کرد

حوزه/ حجت‌الاسلام ابراهیمی با تأکید بر شکست توطئه‌های رسانه‌ای دشمن در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: دشمنان با تولید میلیون‌ها محتوای مسموم تلاش کردند انسجام ملی را خدشه‌دار کنند اما بصیرت ملت ایران تمام این توطئه‌ها را نقش بر آب و محتوای آنها را بی اثر و به چاه ریخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی در آیین عبادی سیاسی نماز با اشاره به فضاسازی سنگین رسانه‌های معاند پیش از راهپیمایی، تصریح کرد: سه سکوی پیام‌رسان اینستاگرام، تلگرام و توییتر با تولید میلیون‌ها محتوای مسموم تلاش کردند این انسجام ملی شکل نگیرد، اما بصیرت ملت ایران و تمسک به ولایت، همه این توطئه‌ها را نقش بر آب کرد.

مساجد؛ کانون وحدت و مقپابله با جنگ نرم

امام جمعه بهاباد با اعلام آمارهایی از اغتشاشات اخیر، هشدار داد: صد درصد افرادی که در این حوادث دستگیر شدند با شبکه‌های اجتماعی ارتباط داشتند و قریب به ۳۰ درصد آنها زیر ۱۸ سال بودند. بیش از ۹۵ درصد این افراد هیچ ارتباطی با نماز و روزه نداشتند و درصد قابل توجهی سابقه مصرف مشروب داشتند.

ابراهیمی با تأکید بر نقش مساجد در مصونیت‌بخشی به نسل جوان، خاطرنشان کرد: مساجد قلب تپنده جامعه اسلامی و پایگاه مقاومت هستند. اگر در حوزه مساجد خوب عمل کنیم، می‌توانیم در مقابل این هجمه‌ها به راحتی بایستیم. نوجوان ما گناهی ندارد؛ مشکل از جایی است که این سکوها را بدون نظارت رها کرده‌ایم.

امام جمعه بهاباد در ادامه به طرح‌های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشاره کرد و افزود: به همت مسئولان، شاهد تحولاتی در حوزه بهداشت و درمان، ساخت ۶۰ کلاس درس، بهبود راه‌ها و زیرساخت‌های شهری و فضاهای تفریحی خواهیم بود.

ابراهیمی در پایان با تجلیل از حضور مردم در صحنه‌های مختلف، بر ایستادگی ملت ایران در برابر زورگویی مستکبران تأکید کرد و گفت: ملت ایران تا پای جان از انقلاب و ولایت دفاع خواهد کرد و به فضل الهی، صهیونیست‌های خبیث به دست جبهه مقاومت نابود خواهند شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha