شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
بزرگ‌ترین تهدید صلح در خاورمیانه، آمریکاست

حوزه، حجت‌الاسلام سید عباس موسوی در سخنانی تأکید کرد که آمریکا و متحدانش بزرگ‌ترین تهدید برای صلح و ثبات در خاورمیانه هستند و جهان اسلام باید هوشیارانه با این تهدیدها مواجه شود.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس موسوی، روحانی و مبلغ برجسته پاکستانی، در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد جامع بلتستان پاکستان، ضمن محکومیت شدید حملات تروریستی اخیر در کشور، بر ضرورت تأمین امنیت مراسم مذهبی، هوشیاری جوانان و تقویت وحدت میان مذاهب اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به انفجار اخیر مسجد «خدیجة الکبرای» شیعیان در اسلام‌آباد، با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم اظهار داشت: «وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ مَنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَنْ یُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ...»(بقره۱۱۴) «ستمکارترین افراد کسانی هستند که از ذکر خدا در خانه‌های او جلوگیری می‌کنند.»

حجت‌الاسلام سید عباس موسوی با ابراز تأسف عمیق از شهادت نمازگزاران در محراب عبادت، تأکید کرد که این حملات توسط گروه‌های تکفیری انجام می‌شود که با سوءاستفاده از شعارهای دینی، افراد بی‌گناه را هدف قرار می‌دهند. و این اقدامات نه تنها به نفع پاکستان نیست، بلکه ریشه در اسلام ندارد و بخشی از پروژه‌ای خارجی برای ایجاد اختلافات فرقه‌ای به شمار می‌رود.

وی در ادامه خطاب به جوانان تأکید کرد که در مواجهه با حوادث اخیر، باید با آرامش، تحلیل منطقی و دوری از واکنش‌های احساسی، از افتادن در دام اختلافات مذهبی پرهیز کنند. و آگاهی نسل جوان و همبستگی میان مسلمانان، نقش مؤثری در ناکامی توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دارد.

حجت الاسلام سید عباس موسوی با اشاره به اعلام همبستگی علمای اهل سنت و دیگر مذاهب با جامعه شیعی، این اقدام را نمونه‌ای بارز از وحدت اسلامی دانست و تأکید کرد که عاملان این حملات نه نماینده ملت پاکستان هستند و نه شایستگی انتساب به اسلام را دارند.

این عالم دینی از دولت پاکستان و نهادهای مسئول خواست تا در مقابله با گروه‌های تروریستی اقدامات جدی و فوری اتخاذ کنند و به ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان، امنیت کامل مراسم و تجمعات مذهبی را تضمین نمایند.

حجت‌الاسلام سید عباس موسوی با ادای احترام به شهدای این حادثه، آنان را الگوهایی الهام‌بخش دانست که با پیروی از فرهنگ عاشورا، جان خود را در راه عبادت و دفاع از دیگران فدا کردند. وی به‌ویژه از شهید عون عباس یاد کرد که فداکاری او موجب نجات جان هزاران نمازگزار شد و نمونه‌ای روشن از ایثار و وفاداری به حساب می‌آید. همچنین صبر و استقامت خانواده‌های شهدا را ستود و برای آنان آرزوی اجر و پاداش الهی کرد.

این روحانی پاکستانی در بخش دیگری از سخنان خود، تحولات منطقه خاورمیانه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد که تهدیدهای خارجی، به‌ویژه از سوی ایالات متحده آمریکا و متحدانش، یکی از چالش‌های اصلی امنیت منطقه محسوب می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت غزه، فلسطین و لبنان، ضرورت همبستگی بیشتر مسلمانان را یادآور شد و همچنین حمایت از مستضعفان جهان توسط علی خامنه‌ای را برجسته کرد.

در پایان، حجت‌الاسلام سید عباس موسوی بر اهمیت تقویت وحدت میان همه مذاهب اسلامی تأکید کرد و از علما خواست تا برای مقابله با تروریسم و عناصر ضد امنیتی، همکاری و هم‌افزایی بیشتری داشته باشند تا جامعه اسلامی با انسجام و قدرت بیشتر در برابر تهدیدها ایستادگی کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha