سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
کرسی آزاداندیشی در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری(س) هرسین برگزار شد

حوزه/ کرسی آزاداندیشی «حدود اختیار و اجبار در حجاب»، در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری(س) هرسین، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، کرسی آزاداندیشی با موضوع «حدود اختیار و اجبار در حجاب از دیدگاه اسلام» صبح امروز در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) شهرستان هرسین برگزار شد.

در این نشست علمی که با حضور طلاب و اساتید حوزه همراه بود، آقای عرفان رجبی به عنوان ارائه دهنده به تبیین دیدگاه خود پرداخت و خانم ملکی به عنوان منتقد به بیان نظرات خویش در نقد موضوع نشست مبادرت ورزید، همچنین خانم کرمی داوری این کرسی را بر عهده داشت.

آقای رجبی در بخش ارائه خود با تأکید بر اینکه وجوب حجاب یک حکم آشکار و از ضروریات دین محسوب میشود، اظهار داشت: انکار این حکم الهی به منزله انکار حکم خداوند است.

وی برای اثبات مدعای خود دلایل متعددی از قرآن کریم و روایات معصومین(ع) ارائه کرد.

در ادامه این کرسی، داور جلسه چند پرسش اساسی را برای هدایت بحث مطرح نمود که از آن جمله میتوان به «حدود حجاب از منظر اسلام»، «چرایی وجوب حجاب»، و همچنین «موافقت یا مخالفت با طرح گشت ارشاد» اشاره کرد.

در بخش دیگری از این نشست، منتقد جلسه به بررسی کاستیهای موجود در مسئله امر به معروف و عدم تبیین صحیح این تعلیم الهی پرداخت.

وی در پاسخ به پرسشهای مطرح شده تصریح کرد: حضور گشت ارشاد امری ضروریست، اما پیش از هر اقدامی باید شخصیت شناسی درستی صورت گیرد، تا تذکرات داده شده در جامعه از تأثیرگذاری مثبت و بازخورد مناسبی برخوردار شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha