چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
۴ گروه در استان بوشهر هلال ماه رمضان را رصد می کنند

حوزه/ رئیس ستاد استهلال استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر از استقرار چهار گروه برای رؤیت هلال ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف استان خبر داد.

حجت‌الاسلام یعقوب بهمیاری رئیس ستاد استهلال استان بوشهر ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر از استقرار چهار گروه برای رؤیت هلال ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف استان خبر داد.

حجت‌الاسلام بهمیاری اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته، در آستانه آغاز ماه مبارک رمضان، گروه‌های استهلال به مناطق مختلف اعزام می‌شوند تا عملیات رصد و رؤیت هلال ماه را انجام دهند.

وی افزود: امسال چهار گروه استهلال در استان فعالیت خواهند داشت؛ یک گروه در شهرستان گناوه مستقر می‌شود و سه گروه دیگر در ساحل شهر بوشهر، در محدوده پارک مرجان به رصد هلال ماه خواهند پرداخت.

رئیس ستاد استهلال استان بوشهر با اشاره به همکاری‌های مذهبی در این برنامه تصریح کرد: از نکات قابل توجه در استقرار گروه‌های استهلال در بوشهر، همراهی علما و ائمه جمعه محترم اهل سنت است که همانند سال‌های گذشته، همزمان با گروه‌های استهلال در فرآیند رصد هلال ماه مشارکت دارند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش این گروه‌ها، رؤیت هلال ماه با دقت و هماهنگی کامل انجام شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha