دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳
نباید اجازه دهیم حوزه های علمیه از وجود سربازان امام زمان(عج) خالی شود

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین کرمی در مراسم مناجات خوانی در مدرسه علمیه سفیران هدایت امام صادق(ع) با اشاره به تبلیغات ضد دینی و ضد فرهنگی دشمنان اسلام علیه روحانیت و طلاب، گفت: نباید اجازه دهیم حوزه های علمیه از وجود سربازان امام زمان علیه السلام خالی شود. رونق حوزه های علمیه به وجود طلاب است. حضور پر شمار نسل جدید در مناسبات هایی همچون اعتکاف و شب های قدر نشان دهنده علاقمندی نوجوانان و جوانان به دین و روحانیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی کرمی، کارشناس رسانه ملی در مراسم مناجات خوانی و تفسیر قرآن که امشب سوم بهمن ماه در مدرسه علمیه سفیران هدایت امام صادق(ع) و مسجد ولیعصر علیه السلام محله بلوار ابوذر تهران برگزار شد با بیان اینکه پرورش انسان را خدا خود برعهده گرفته است، ازاین‌رو کلمه ربّ به‌ معنای مربی و پرورش‌ دهنده، نهصد مرتبه در قرآن آمده است تا انسان‌ها بتوانند از این فرصت الهی استفاده کنند، گفت: علاوه‌ بر این، خداوند مناسک و فرصت‌هایی را برای رشد انسان وضع کرده است که از جمله آن‌ها ماه مبارک رمضان است.
کارشناس رسانه ملی افزود: پیامبر اکرم (ص) همه‌ساله در روزهای پایانی ماه شعبان، رمضان‌المبارک را توصیف و ارزش‌ها و فضایل آن را تبیین می‌کردند؛ وصف ضیافت را نیز رسول خدا (ص) برای ماه رمضان به کار برده‌اند.
خطیب مسجد حضرت ولیعصر (عج) محله بلوار ابوذر تهران گفت: وسیله پذیرایی و میزبانی در این ضیافت هم معنوی است، مثل آیات قرآن و دیگر رحمت‌هایی که در این ماه نازل می‌شود. این فرصتی است تا انسان‌ها از خوردوخوراک، مادیات و تمایلات دنیایی مقداری فاصله گرفته و به هدفی که برای آن خلق شده‌اند، بیندیشند. این ظرف زمانی فرصت ویژه اندیشیدن، پاکی، طهارت و مهیاشدن برای حرکت به‌سمت قله قرب است.

شب‌های ماه مبارک رمضان ارزش بیشتری نسبت به روزهای آن دارد
حجت الاسلام والمسلمین گامی افزود: شب‌های ماه مبارک رمضان ارزش بیشتری نسبت به روزهای آن دارد. در بین شب‌هایش نیز لیالی احیا و در میان آن‌ها شب بیست‌وسوم از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند؛ در شب بیست‌وسوم نیز هر چه به سحر نزدیک‌تر شویم، ارزش و فضیلت این ظرف زمانی بیشتر می‌شود و دو کار در این‌وقت برتر از هر زمان است؛ یکی کسب علم و دیگری تفکر و اندیشه.
وی گفت: ما باید از این فصل طلایی برای اندیشیدن در اینکه چه کسی هستیم، خدا چه استعدادهایی در ما قرار داده، چطور باید آن‌ها را بالفعل کنیم و چه تهدیدهایی در کمین ماست، استفاده کنیم. این‌چنین است که برترین بهره‌ها را از رمضان که مبارک نامیده شده است، خواهیم بُرد.
خطیب مسجد حضرت ولیعصر علیه السلام محله بلوار ابوذر تهران گفت: بهترین مسیر برای استفاده از فرصت رمضان را پیامبر (ص) در خطبه‌های ماه شعبان بیان کرده‌اند. در بررسی‌ها حدود بیست رهنمود در این باره احصا شده است؛ برای مثال فرموده‌اند: اوقات نماز را که بهترین وقت‌هاست در ماه رمضان غنیمت بشمارید، دست به دعا بردارید، قرآن بخوانید و روزه بگیرید.

ماه مبارک رمضان‌، موسم تجدیدنظر در اخلاقیات است
حجت الاسلام والمسلمین کرمی گفت: رمضان‌المبارک موسم تجدیدنظر در اخلاقیات، کنارگذاشتن بدی‌ها، رذایل اخلاقی و آراستگی به فضایل و ارزش‌هاست. اینکه خدای متعال در قرآن می‌فرماید: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا کُتِبَ عَلَیکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذینَ مِن قَبلِکُم لَعَلَّکُم تَتَّقونَ» (بقره، ۱۸۳) یعنی فلسفه روزه‌داری برای آراستگی به تقواست و تقوا همان اخلاق و خویشتن‌داری برای ترک بدی‌هاست.
کارشناس دینی گفت: یکی تندخوست و دیگری بدزبان، یکی حریص است و دیگری دروغ می‌گوید؛ یکی غیبت می‌کند، دیگری حسادت می‌کند و ...؛ فصل طلایی برطرف‌کردن این آلودگی‌ها از نفس، ماه مبارک رمضان است؛ چنان‌که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: ضمانت می‌کنم بهشت را برای کسی که در ماه رمضان، اخلاق خود را نیکو کند.

فرایند جذب طلاب در وضعیت امروز جامعه
حجت الاسلام والمسلمین کرمی در ادامه با اشاره به فرایند جذب طلاب در وضعیت امروز جامعه، خطاب به استادان و طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت امام صادق علیه السلام و سایر اقشار مردم، گفت: همه باید برای تربیت مبلغان دینی تلاش و جهاد کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به جایگاه علم و علما در آموزه های دینی، گفت: همین ائمه جمعه، ائمه جماعات مساجد، مبلغان دینی، خطبا و در یک کلام، حوزویان هستند که مروج فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت علیهم هستند.

همه باید فرزندان خود را با فرهنگ حوزوی و حوزه های علمیه آشنا کنند

وی گفت: همه باید فرزندان خود را با فرهنگ حوزوی و حوزه های علمیه آشنا کنند و آنان را برای طلبه شدن و مبلغ دین شدن تشویق کنند. همه در این زمینه وظیفه داریم.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به تبلیغات ضد دینی و ضد فرهنگی دشمنان اسلام علیه روحانیت و طلاب، گفت: نباید اجازه دهیم حوزه های علمیه از وجود سربازان امام زمان علیه السلام حالی شود. رونق حوزه های علمیه به وجود طلاب است.

ضرورت تربیت تخصصی و کوتاه مدت مبلغ و طلبه

بنا براین گزارش، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد عابدین مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت امام صادق(ع) تهران در ادامه گفت: این حوزه علمیه برای سال تحصیلی جدید از میان دانش آموزان پایه دوازدهم و دیپلم، و دانشجویان، طلبه می پذیرد و علاقمندان می توانند به صورت آنلاین با حضوری از روند ثبت نام اطلاع پیدا کنند.

مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت امام صادق علیه السلام گفت: علاوه بر مهم ترین ویژگی این مدرسه که ترتیب تخصصی مبلغ در دوره کوتاه پنج ساله است، از ویژگی های دیگر آن می توان به داشتن کتابخانه، باشگاه ورزشی مجهز و مرکز تخصصی حفظ قرآن اشاره کرد. کلاس های آموزش تخصصی زبان های عربی و انگلیسی نیز در این مدرسه دایر است.

امام جماعت مسجد ولیعصر علیه السلام خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۰۹۳۹۱۹۸۵۸۷۰ تماس حاصل کنند یا همه روزه به محل این مدرسه به نشانی تهران، خیابان پیروزی، پایین تر از بزرگراه شهید محلاتی (آهنگ) بلوار ابوذر، بین پل پنجم و ششم مراجعه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha